Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä on teistä sopiva rasvaprosentti ruokakermalle?

Vierailija
23.02.2021 |

?

Kommentit (54)

Vierailija
1/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

4 %

Vierailija
2/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käytän 4% pääsääntöisesti, mutta joskus ihan kuohukermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

22%

Vierailija
4/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos siinä on alle 30% rasvaa, niin se ei ole kermaa ensinkään.

Vierailija
5/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei prosentilla ole välilä, kunhan sitä ei erikseen mainita eikä tuotteessa lue sanaa "kevyt". Sellaiset on aina maistamatta basgaa.

Vierailija
6/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerma on kermaa. Joku 30-40% kai siinä yleensä on rasvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

10-15%

Vierailija
8/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä te ostatte ruokakermoja jossa on yli 15% rasvaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mihin ruokiin käytätte kermaa? Ihan uteliaisuuttani kysyn kun itse teen jatkuvasti ruokaa, mutta en  muista koska olisin viimeksi käyttänyt kermaa ruoanlaitossa, jouluna ehkä.

Vierailija
10/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mikään. Kuohukerma. On vain niin paljon parempaa vaikka lihottavampaa...

Yritän sitten ruokaa syödä hieman vähemmän ihan tämän kermarakkauteni vuoksi 🙈

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mistä te ostatte ruokakermoja jossa on yli 15% rasvaa?

Kaupasta. Siinä purkissa vain lukee "kuohukerma" tai "vispikerma". Nuo kermakkeet on parempi jättää suoraan kaupan hyllylle.

Vierailija
12/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluan laittaa ruokaan kermaa ja vettä, niin saan sitä vettä hanasta. Minun ei tarvitse ostaa kaupasta vedellä ja kasviöljyllä lantrattua kermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä oikeaa kermaa eikä mitään litkuja.

Vierailija
14/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yli 15% kermoja ei ole olemassakaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä käytän 4% kermaa

Vierailija
16/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

10% ruokakerma ei petä ikinä

Vierailija
17/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä 22% tai 16 %. Kanttarellikastikkeeseen kuohukermaa.

Vierailija
18/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

35% tai yli. Vettä saa hanasta ja tärkkelystä jauhopussista.

Vierailija
19/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainoa oikea on kuohukerma, jotain 36% rasvaa.

Vierailija
20/54 |
23.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

50?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän kolme