Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pakastimen tyhjennysprojekti

Vierailija
29.12.2020 |

Meillä on nyt pakastimentyhjennysprojekti menossa. Pari kertaa vuodessa siis syödään pakastin tyhjäksi, jotta mitään vanhaa ei jää vahingossa pakastimen pohjalle. Onko muilla tällaista tapaa?

Harmi, kun kaupassa olisi nyt tarjolla valtavasti punalappuisia tuotteita pakastettavaksi. En kuitenkaan osta uutta ennen kuin vanhat on syöty.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
29.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse ostan pakastimen täyteen punalapputuotteita, lähinnä lihaa ja kun ne on jalostettu aterioiksi niin sitten tyhjennetään sekä pakastin että kuivakaapit. Pakastimen sisältö uusiutuu kyllä aika tehokkaasti ilman teemaviikkojakin. Tilanne voisi olla eri jos olisi kaappipakastimen sijaan arkkupakastin. Tänä vuonna ruokaan on mennyt keskimäärin 300 euroa kuukaudessa, kaksi syöjää.

Vierailija
2/6 |
29.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse ostan pakastimen täyteen punalapputuotteita, lähinnä lihaa ja kun ne on jalostettu aterioiksi niin sitten tyhjennetään sekä pakastin että kuivakaapit. Pakastimen sisältö uusiutuu kyllä aika tehokkaasti ilman teemaviikkojakin. Tilanne voisi olla eri jos olisi kaappipakastimen sijaan arkkupakastin. Tänä vuonna ruokaan on mennyt keskimäärin 300 euroa kuukaudessa, kaksi syöjää.

Siis pakastotko sä eka sen lihan, sitten teet siitä ruuan, pakastat uudestaan ja sitten vasta syöt? Vai miten tuo kertomasi onnistuu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
29.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anoppi tarjoaa edellisvuoden joulukinkkua vielä juhannuksena. Kuulemma hyvin säilyy pakkasessa.

Vierailija
4/6 |
29.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran tai kaksi vuodessa pyrin sulatamaan pakastimen. Talvella jos tulee kunnon pakkaset ei tarvii syödä tyhjäksi, mutta kesäksi syön tyhjäksi.

Vierailija
5/6 |
30.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marjat syödään toukokuun loppuun mennessä, yrttejä kuluu päivittäin. Loppuu kun loppuu.

Lihaan on monta kiloa ja ruoka-annoksia jonkinverran myös, kerran viikossa otetaan niitä eli 3 pvän joko lounas tai päivällinen.

Sulatetaan siirtämällä kamat toiseen pakkaseen kerran vuodessa

Vierailija
6/6 |
30.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Itse ostan pakastimen täyteen punalapputuotteita, lähinnä lihaa ja kun ne on jalostettu aterioiksi niin sitten tyhjennetään sekä pakastin että kuivakaapit. Pakastimen sisältö uusiutuu kyllä aika tehokkaasti ilman teemaviikkojakin. Tilanne voisi olla eri jos olisi kaappipakastimen sijaan arkkupakastin. Tänä vuonna ruokaan on mennyt keskimäärin 300 euroa kuukaudessa, kaksi syöjää.

Siis pakastotko sä eka sen lihan, sitten teet siitä ruuan, pakastat uudestaan ja sitten vasta syöt? Vai miten tuo kertomasi onnistuu?

Siis lihanhan (ja monen muunkin elintarvikkeen) voi pakastaa kaksi kertaa: yhden kerran raakana ja toisen kerran kypsänä. Mutta aina siis pitää välissä kypsentää se tuote ennen uutta pakastusta.

-ohis