Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Laitoin jo eilen lohen graavaantumaan

Vierailija
22.12.2020 |

voiko olla aattona pilalla?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
22.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se montaa päivää kestä

Vierailija
2/7 |
22.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi olla, jos väärin teit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
22.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei oo enää aattona syötävää.

"Graavilohen säilyvyys jääkaapissa 0-3 asteessa on noin vuorokauden, mikäli koko fileetä ei syödä kerralla. "

Vierailija
4/7 |
22.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän on parhaimmillaan aattona. 

Vierailija
5/7 |
22.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos aattoon asti annat olla suolassa, niin onneksi olkoon, sinulla on kalan muotoon asettunut suolakide. Se ei pilaannu ehkä muutamaan kuukauteen. 

Lohen graavautuminen fileenä kestää 12-24 tuntia. Riippuu paksuudesta ja halutusta suola-asteesta. Sen jälkeen on suolaaminen lopetettava tai menee yli ja tönköksi.

Graavi lohi säilyy pari-kolme päivää jääkaapissa. 

Vierailija
6/7 |
22.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään hätään.

Tarkistin kaupasta ostetun graavilohen päiväyksen, säilyy 2.1. asti.

;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
22.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei mitään hätään.

Tarkistin kaupasta ostetun graavilohen päiväyksen, säilyy 2.1. asti.

;)

Vakuumipakatun säilyvyys on hieman eri kuin itsegraavatun. Ja koitapa nyt avata se kaupan pakkaus ja syödä uuden vuoden päivänä 🤣