Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun jättää rypsiöljyn pois, viiriliys lisääntyy

Vierailija
20.12.2020 |

Jotakin häikkää rypsiöljyssä on kun sen pois jättäminen piristää niin paljon.

Kommentit (26)

Vierailija
1/26 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Runsaasti siemenöljyjä sisältävä ruokavalio nostaa nopeasti omega-6-rasvojen osuutta solukalvoissa. Nämä rasvat reagoivat helposti hapen kanssa ja ajavat elimistön soluvaurioita aiheuttavaan tilaan, jota kutsutaan hapetusstressiksi. Omega-6-rasvojen keskeisin hapettumistuote on jotain niinkin hurmaavaan kuuloista kuin 4-hydroksinonenaalia (josta käytän lyhennettä 4-HNE). Ja tiedämme että 4-HNE, vaikkakin yleisesti vaarallinen, on erityisen myrkyllinen neuroneille, jotka tuottavat dopamiinia aivoissamme.

Siemenöljyjen (tai mikä tahansa mikä sisältää runsaasti omega-6-rasvoja) nauttiminen saa elimistön tuottaamaan molekyylejä, joiden tiedetään tappavan dopamiinia tuottavia neuroneita. Kun tarpeeksi suuri määrä kuolee, sairastut Parkinsonin tautiin.

Kiitos ruokateollisuuden, ruokavaliomme on kyllästetty omega-6-rasvoilla. Niitä on kaikissa valmisruoissa. Niitä käytetään uppopaistamisessa. Niitä käytetään leivonnassa. Ja joka ikinen tippa tappaa neuroneita, joita tarvitset välttyäksesi Parkinsonin taudilta.

Mikään ei tuo takaisin kuolleita neuroneita, mutta voit välttää tappamasta niitä yhtään enempää.

Älä siis käytä siemenöljyjä.

Vierailija
2/26 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitääpä kokeilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/26 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
4/26 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Armeijassa rypsiöljyä kutsuttiin jarruksi.

Vierailija
5/26 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Armeijassa rypsiöljyä kutsuttiin jarruksi.

Huh! Oikeastiko?

Vierailija
6/26 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Armeijassa rypsiöljyä kutsuttiin jarruksi.

Huh! Oikeastiko?

Sitä lisättiin jälkiruokakiisseliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/26 |
20.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://offers.kd2.org/fi/fi/lidl/pfZOW/

Yks parkinssonia pitkään sairastanut tahtoo syödä aina noita ja syökin kerralla monta.

Tuoteselosteen luin mut en löytänyt.

Vierailija
8/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Neonikotinoideja ei ole vieläkään kielletty Suomessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän on selvä että rypsiöljy on myrkkyä, samoin margariini. Kenenkään ei pitäis näitä elimistöönsä laittaa. Oliiviöljy ja ehta voi on ainoat rasvat mitä meidän kaapista löytyy.

Vierailija
10/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rypsiöljy sopii suomalaiselle parhaiten ja oliiviöljy esim. kreikkalaiselle. Geeniperimä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sehän on selvä että rypsiöljy on myrkkyä, samoin margariini. Kenenkään ei pitäis näitä elimistöönsä laittaa. Oliiviöljy ja ehta voi on ainoat rasvat mitä meidän kaapista löytyy.

Komppaan.Myös teolliset elintarvikkeet ja leivonnaiset jäävät meiltä kauppaan.

Margariinin ja rypsärin hehkutus perustuu maatalouspolitiikkaan.Köyhän Suomen piti valuuttaa saadakseen viedä maasta voita ja munia joten keksittiin myytti voin ja kananmunien vaarallisuudesta jotta saatiin kansa aivopestyä käyttämään korvikkeita.

Tämä ei muuten ole mikään vitsi vaan valitettavasti totta. Puskan (kesk.) PK-projekti johon aina viitataan perusteluna rypsiöljyn hyvästä vaikukuksesta perustuu tarkoitushakuisesti vääristeltyyn ja valikoituun tietoon.

Vierailija
12/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rypsiöljy sopii suomalaiselle parhaiten ja oliiviöljy esim. kreikkalaiselle. Geeniperimä.

Ei pidä paikkaansa, vaikka tuota on meille totena syötetty. Muinaissuomalaiset eivät syöneet rypsiä eikä evoluutio ole edennyt niin paljon 100 vuodessa jotta kroppa tuohon tottuisi. Mutta jos pääasiallinen tietolähde on ip-lehdet niin tietotaso on tuota luokkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliiviöljy on tosi hyvää! Tykkään käyttää sitä mieluummin.

En syö margariineja enää ollenkaan. Ehtaa voita vaan.

Vierailija
14/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sehän on selvä että rypsiöljy on myrkkyä, samoin margariini. Kenenkään ei pitäis näitä elimistöönsä laittaa. Oliiviöljy ja ehta voi on ainoat rasvat mitä meidän kaapista löytyy.

Komppaan.Myös teolliset elintarvikkeet ja leivonnaiset jäävät meiltä kauppaan.

Margariinin ja rypsärin hehkutus perustuu maatalouspolitiikkaan.Köyhän Suomen piti valuuttaa saadakseen viedä maasta voita ja munia joten keksittiin myytti voin ja kananmunien vaarallisuudesta jotta saatiin kansa aivopestyä käyttämään korvikkeita.

Tämä ei muuten ole mikään vitsi vaan valitettavasti totta. Puskan (kesk.) PK-projekti johon aina viitataan perusteluna rypsiöljyn hyvästä vaikukuksesta perustuu tarkoitushakuisesti vääristeltyyn ja valikoituun tietoon.

Ei ole vaikea uskoa tuota!

Meillä on käytetty voita jo pitkän aikaa enemmän.

Margariineja en osta enää ollenkaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä jumalauta tojii kun ottaa rutkasti d-vitamiinia.

Vierailija
16/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jättäisivätpä leivistäkin rypsiöljyn pois.

Vierailija
17/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaljuunnuin reilusti vuosi sitten. Lopetettuani tumman leivän syönnin tukka on aikalailla palannut.

Vierailija
18/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porukka ei uskalla margariiniä vaihtaa voihin koska sepelvaltimotaudeista pelottelu alkaa jo lapsena. Kevyttuotteet pitäisi kieltää lailla, ja koko ruokaympyrä kiepsauttaa päälaelleen. Mulle tulee jatkuvasti kauhistelua että kuolen aivan varmasti kun syön munia paljon ja käytän voita.

Vierailija
19/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Runsaasti siemenöljyjä sisältävä ruokavalio nostaa nopeasti omega-6-rasvojen osuutta solukalvoissa. Nämä rasvat reagoivat helposti hapen kanssa ja ajavat elimistön soluvaurioita aiheuttavaan tilaan, jota kutsutaan hapetusstressiksi. Omega-6-rasvojen keskeisin hapettumistuote on jotain niinkin hurmaavaan kuuloista kuin 4-hydroksinonenaalia (josta käytän lyhennettä 4-HNE). Ja tiedämme että 4-HNE, vaikkakin yleisesti vaarallinen, on erityisen myrkyllinen neuroneille, jotka tuottavat dopamiinia aivoissamme.

Siemenöljyjen (tai mikä tahansa mikä sisältää runsaasti omega-6-rasvoja) nauttiminen saa elimistön tuottaamaan molekyylejä, joiden tiedetään tappavan dopamiinia tuottavia neuroneita. Kun tarpeeksi suuri määrä kuolee, sairastut Parkinsonin tautiin.

Kiitos ruokateollisuuden, ruokavaliomme on kyllästetty omega-6-rasvoilla. Niitä on kaikissa valmisruoissa. Niitä käytetään uppopaistamisessa. Niitä käytetään leivonnassa. Ja joka ikinen tippa tappaa neuroneita, joita tarvitset välttyäksesi Parkinsonin taudilta.

Mikään ei tuo takaisin kuolleita neuroneita, mutta voit välttää tappamasta niitä yhtään enempää.

Älä siis käytä siemenöljyjä.

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Miten paljon olet opiskellut ravitsemustieteitä? Et ilmeisesti edes perusopintojen ensimmäisen kurssin vertaa. Jos olisit, niin tietäisit, että nimenomaan rypsiöljyssä on hyvä omega3-suhde verrattuna mm. oliiviöljyyn, auringonkukkaöljystä puhumattakaan.

Vielä parempia öljyjä ovat omega3:n kannalta pellava- ja camelinaöljyt.

Vierailija
20/26 |
21.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekka Puskako käy laittaa jokaiseen kommenttiin alapeukun??

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi kaksi