Täydellinen rosolli! - vinkkaa ohjeesi, myös muunnelmat kiinnostaa
Miten valmistuu ihanin rosolli?
Olen aina tehnyt
rosollin jolloin random-reseptillä eikä siitä ikinä ole
tullut kummoista.
Ennen kuin hylkään rosollin kokonaan, olisi kiva kokeilla jotain varmasti hyväksi todettua tai ihan uutta twistiä.
Kun joulupöydän antimet syntyvät useamman kokin työnä, olen valmis panostamaan rosolliin vähän enemmänkin vaivaa.
Mikä on hyvän rosollin salaisuus?
Kommentit (5)
Lisää siihen hapokasta omenaa ja sipulia. Muut raaka-aineet punajuuri, porkkana ja suolakurkku. Käytä kunnollista suolakurkkua.
Etikkapunajuurta, maustekurkkua, sipulia, porkkanaa, omenaa, keitettyä kiinteää perunaa. Sekoitetaan ja saa maustua jääkaapissa vähintään 12h ennen tarjoilua.
Keitetyt kasvikset (porkkana, peruna, punajuuri) ja sipulia.
Viereen lautaselle sopii hyvin silli jos se maistuu tai vaikka graavilohi.
Se on simppeli lisuke ja jos sen sellaisena pitää niin on paras versio. Mitä olet omaasi laittanut?
Porkkanaa, punajuurta (sammiosta), keltasipulia pikkuhakkeena, Red delicious-omenaa, maustekurkkua. Kaikki nätiksi pikkukuutioksi (paitsi tuo sipuli pienemmäksi) ja sekaisin. Tai tarjoiluastiaan "raidoiksi". Ja kruununa v.punainen kastike kevyesti vaahdotetusta kermasta+tilkasta punajuuren lientä, etikkalusikallisesta/kahdesta ja sokeriripsauksesta.
Tämä on karjalaismummoni peruja ja näin olen tehnyt aina ja on hyvää.
Omena, porkkana, punajuuri, punasipuli, mustapippuri ja suola. Jätä silli pois.