Mitä voisin tehdä jämäriisistä?
Minulla on 1/2 kattilallista toissapöivönä keitettyä riisiä. Mitä tuosta voisi tehdä? Ehdotuksia?
Kommentit (15)
fried rice! https://www.meillakotona.fi/reseptit/paistettu-riisi-fried-rice
.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}
En kyllä söis toissapäiväistä riisiä.
Riisi menee tosi äkkiä huonoksi. En söisi.
Paista se. Todella hyvää, sekaan voi rikkoa kananmunaa. Kiinalaisissa ravintoloissa tarjolla.
Toivottavasti on ollut riittävän kylmässä jääkaapissa nopeasti keittämisen jälkeen. Muuten en söis kaksi päivää seissyttä riisiä. Enkä kyllä ehkä silloinkaan.
Annan ääneni paistetulle riisille. On meinaan hyvää.
Kokkaa kaverille ja kerro olevan jämäriisistä. Voi päätyä Feissarimokiin....
jaskakakkuja houshhsun täytteeksi.
Pannukakkuun