Lue keskustelun säännöt.
Mitä lihaa olette käyttäneet grillivartaissa?
07.06.2009 |
Jos osaan vartaista on tulossa makkaraa ja pekonia, niin mitä "kunnon lihaa" voisi toiseen osaan laittaa? Broilerinfilettä? Entäs mitä punaista lihaa?
Kiitos jos jaat grillivinkkisi :)
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
on mielestäni rasvaa. Naudan hyvin marmoroitunut eli rasvajuosteita sisältävä entrecote taikka porsaan kassler (palana tietenkin, ei mitään kaupan marinadilla pilattuja klönttejä). Nautaa grillataan hyvällä lämmöllä vain välttämätön aika, jotta liha jää sisältä mehukkaaksi ja punaiseksi, sika tietenkin täysin kypsäksi. Rasvainen kassler ei helposti kuivukaan. Itse laitan tuota pekonia naudanlihapalojenkin väliin, jos ei ole muuten tarpeeksi rasvaista se liha.