Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Olen paistanut kanan 20 vuotta väärin. Nyt ei tule enää kuivaa!

Vierailija
02.12.2020 |

Kanapakkauksissa lukee usein, että paista kummaltakin puolelta kanafilettä tyyliin 4-6 minuuttia. Minulla ainakin näillä minuuteilla fileet jäävät vielä sisältä raaoiksi ja jos paistan ne kypsiksi, kanat ovat lopulta kuivia.

No, näin Marttojen ohjeen, kokeilin ja tästlähin paistan kanani näin: kuumalla pannulla pintaväri kummallekin puolelle, suolaus, kansi päälle ja pienellä lämmöllä 20-25 minuuttia. Kantta ei saa nostaa ollenkaan tänä aikana, ettei kosteus katoa! Tuli aivan taivaallisen hyvät fileet, mehukkaat ja mureat!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
02.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunissakin noita voi loppupaistella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla