Lue keskustelun säännöt.
Kätilön työn hyvät ja huonot puolet?
Kommentit (2)
ettei koskaan ehdi syömään henkilöstöravintolaan. Päättelen siitä että työ turhan kiireistä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.
Kirjaudu sisäänettei koskaan ehdi syömään henkilöstöravintolaan. Päättelen siitä että työ turhan kiireistä.
ihmisläheistä ja useimmiten kaikki niin positiivista ja onnellista, vauvat on aivan ihania, itsenäistä työtä, palautteen saa asiakkailta useimmiten heti,
huonot puolet, palkka ihan surkea, työolosuhteet eli vuorotyö ja viikonloput yms pyhät usein töissä, lomasi voi olla syyskuu tai toukokuu, ei juurikaan koskaan lomia hiihtolomaviikolla tai joulunvälipäivinä,
väkeä liian vähän, joten aina saat tehdä töitä useamman edessä ja kiireessä, et niin hyvin kuin osaisit ja haluaisit,
monet nykynuoret ihan liian vaaativia, vaatimukset suhteettomia ja aina edes mahdollisia toteuttaa
pätkätyö., eli ns määräyskirjat kuukauden parin pötköissä eli aina pelko jatkuuko vai ei,