Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kaalilaatikko on niin hyvää?!

Vierailija
05.11.2020 |

Tein täydellistä kaalilaatikkoa, taas kerran.

Kommentit (50)

Vierailija
1/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä on niin paljon sokeria.

Vierailija
2/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siinä on niin paljon sokeria.

Siirappia laitoin kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aijaa kiva

Vierailija
4/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siinä on niin paljon sokeria.

Eikkai siinä ny paljon sokeria ole :D Tuleeko siihen nyt jopa puoli desiä siirappia? Aika vähän jos vertaa siihen kuinka paljon jotkut mussuttavat kaiken maailman karkkia ja viinereitä ja juovat limpparia.

Vierailija
5/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se vaan on. Esim jos yritän tehdä yhtä maistuvaa makaroonilaatikkoa, ei vaan onnistu.

Vierailija
6/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Siinä on niin paljon sokeria.

Siirappia laitoin kyllä.

Mitä se siirappi on mielestäsi, jollei sokeria?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, ei ole helppoa tehdä täydellistä kaalilaatikkoa, hakusessa vielä.

Onko vinkkejä?

Vierailija
8/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaali on kyllä hyvää ja muutenkin kypsennetyt kasvikset vaan ovat aivan sairaan hyvän makuisia. Tällaiset perusasiat helposti unohtuvat ruoanlaitosta. En ymmärrä miksi esimerkiksi toitotetaan tuoreen salaatin tärkeyttä niin paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen kaalilaatikon pekoniin. Paljon parempaa kuin jauheliha.

Vierailija
10/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se kaali karamellisoituu pitkän kypsennyksen aikana. Kaalilaatikko on kyllä taivaallista, täydellistä lohturuokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minunkin mielestäni kaalilaatikko on ihanaa. Minun reseptiini kuuluu kaali, jauheliha ja suola. Ei sokeri, ei lihaliemi eikä edes puolukkahillo.

Vierailija
12/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Siinä on niin paljon sokeria.

Siirappia laitoin kyllä.

Mitä se siirappi on mielestäsi, jollei sokeria?

Taisin ymmärtää väärin, sorry. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaalin rakenne moninkertaistaa rasvan ja sokerien tuottamaa mielihyvää. Suomalainen kaali on itsessään pahaa, joten sen kyky tehdä moinen temppu on suorastaan taikaa.

Vierailija
14/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaalilaatikon ystävät, kokeilkaapa joskus niin että osa kaalista on hapankaalia. Muuten siis sama resepti, mutta hapankaalia sekaan maun mukaan. Kaalilaatikko on tällä tavalla maukkaampaa ja vatsaystävällisempää. Mieheni inhosi aiemmin kaalilaatikkoa, nyt hän vetää sitä naamaansa ähkyyn asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joo, ei ole helppoa tehdä täydellistä kaalilaatikkoa, hakusessa vielä.

Onko vinkkejä?

Piiiiiiitkä haudutus, maustaminen.

Vierailija
16/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Joo, ei ole helppoa tehdä täydellistä kaalilaatikkoa, hakusessa vielä.

Onko vinkkejä?

Piiiiiiitkä haudutus, maustaminen.

Pitkä, pitkä mutta riittääkö kaksi tuntia? Kai tässä joku optimiaika on, vaikka ohjeissa tyrkyttävät vain tuntia. Tuo hapankaalin lisääminen voisi olla mielenkiintoinen juttu.

17/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se kaali karamellisoituu pitkän kypsennyksen aikana. Kaalilaatikko on kyllä taivaallista, täydellistä lohturuokaa.

Kaali tosiaan karamellisoituu ja maku pehmenee uunissa, siirappi toki tuo makeutta myös. Se yhdistyy lihan ja lihaliemen suolaisuuteen. Makea ja suolainen on hyvä yhdistelmä.

Vierailija
18/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Joo, ei ole helppoa tehdä täydellistä kaalilaatikkoa, hakusessa vielä.

Onko vinkkejä?

Piiiiiiitkä haudutus, maustaminen.

Pitkä, pitkä mutta riittääkö kaksi tuntia? Kai tässä joku optimiaika on, vaikka ohjeissa tyrkyttävät vain tuntia. Tuo hapankaalin lisääminen voisi olla mielenkiintoinen juttu.

No itse pehmentelen kaalin ensin kasarissa sipulin kanssa, siinä menee sellainen puolitoista tuntia kun höyryttelee. Sitten lisäilen mausteita, riisiä ja ruskistettua jauhelihaa ja annan muhia kasarissa puolisen tuntia lisää. Lopuksi siirrän uunivuokaan ja tyrkkään kolmeksi vartiksi, ainakin, uuniin.

Ei ole hätästen ruoka tämä.

Vierailija
19/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se vaan on. Esim jos yritän tehdä yhtä maistuvaa makaroonilaatikkoa, ei vaan onnistu.

Kokeile laittaa siihenkin siirappia.

Vierailija
20/50 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saisko reseptejä, kiitos!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan kuusi