Riisikakku parhaat täytteet?
Itse tykkään syödä Friggsin pellavansiemen & rosmariini riisikakut turejuustolla ja päälle tuoretta ruohosipulisilppua ja ohuita siivuja paprikaa. Toinen lempparini on saman riisikakun päälle täytteenä sitruunamajoneesia kananmunaa siivuina ja kylmäsavulohta ja tillisilppua päälle.
Kommentit (14)
Täytteet? Eihän se mikään piirakka ole että sisällä olisi tavaraa.
Vierailija kirjoitti:
Täytteet? Eihän se mikään piirakka ole että sisällä olisi tavaraa.
Pääliset, täytteet. Molempia käytän. Pizzaan tulee täytteet vaikka on lätty. Millä päälisillä sinä syöt riisikakkusi? Ap
Ihan vähän aiheen vierestä, mutta riisikakku on elintarvike, jonka syömistä en ole koskaan tajunnut. Teollinen, ylikäsitelty, suolaa ja ties mitä lisäaineita ja pelkkää valkoista höttöhiilaria, eivätkä maistu millekään (pahvikin on maistuvaa, jopa noihin seesam-mitkälienee-tosihyviämausteitamassanjoukossa -versioihin verrattuna). Ei mitään ravinteita, vitamiineja, hivenaineita, kuituja - mitään mikä olisi elimistölle hyödyllistä tai tarpeellista. Jos ei uskalla muka syödä kunnon leipää niiden päällisten alla, kun pelkään, että lihoo siitä ruisleivän näkemisestäkin, kun joku guru on niin kertonut, niin syökää hyvät ihmiset ne pelkät päälliset. Paljon parempi vaihtoehto kuin syödä noita ravinneköyhien ruokien kuningattaria.
Nutella
Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua
Vierailija kirjoitti:
Ihan vähän aiheen vierestä, mutta riisikakku on elintarvike, jonka syömistä en ole koskaan tajunnut. Teollinen, ylikäsitelty, suolaa ja ties mitä lisäaineita ja pelkkää valkoista höttöhiilaria, eivätkä maistu millekään (pahvikin on maistuvaa, jopa noihin seesam-mitkälienee-tosihyviämausteitamassanjoukossa -versioihin verrattuna). Ei mitään ravinteita, vitamiineja, hivenaineita, kuituja - mitään mikä olisi elimistölle hyödyllistä tai tarpeellista. Jos ei uskalla muka syödä kunnon leipää niiden päällisten alla, kun pelkään, että lihoo siitä ruisleivän näkemisestäkin, kun joku guru on niin kertonut, niin syökää hyvät ihmiset ne pelkät päälliset. Paljon parempi vaihtoehto kuin syödä noita ravinneköyhien ruokien kuningattaria.
Itse syön niitä, kun en voi viljaa syödä. Herkutteluun, kuten moni syö hapankorppuja tai voileipäkeksejä. Ap
Vierailija kirjoitti:
Avokadoa ja banaania
Nää menee kokeiluun. Avocadolla voisin arkena syödä. Joskus kahvin kanssa syön ihan margariini ja kalkkunaleikkele ja kurkku versiolla. Nuo aloituksen täytteet ovat lemppareitani joita syön vain välillä herkkuina. Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihan vähän aiheen vierestä, mutta riisikakku on elintarvike, jonka syömistä en ole koskaan tajunnut. Teollinen, ylikäsitelty, suolaa ja ties mitä lisäaineita ja pelkkää valkoista höttöhiilaria, eivätkä maistu millekään (pahvikin on maistuvaa, jopa noihin seesam-mitkälienee-tosihyviämausteitamassanjoukossa -versioihin verrattuna). Ei mitään ravinteita, vitamiineja, hivenaineita, kuituja - mitään mikä olisi elimistölle hyödyllistä tai tarpeellista. Jos ei uskalla muka syödä kunnon leipää niiden päällisten alla, kun pelkään, että lihoo siitä ruisleivän näkemisestäkin, kun joku guru on niin kertonut, niin syökää hyvät ihmiset ne pelkät päälliset. Paljon parempi vaihtoehto kuin syödä noita ravinneköyhien ruokien kuningattaria.
Itse syön niitä, kun en voi viljaa syödä. Herkutteluun, kuten moni syö hapankorppuja tai voileipäkeksejä. Ap
Kannattaa tutustua gluteenittomiin tuotteisiin ihan todella paljon laajemmin - sieltä löytyy voileipäkeksiä, näkkileipää ja ties mitä kuivaleipää - miljoona kertaa maukkaampia ja edes vähän vähemmän ravinneköyhiä. Jotenkin olisin kuvitellut, että nykypäivänä, kun on tarjolla oikeasti hyviä ja ravinteikkaita vaihtoehtoja, yksikään keliaakikko ei enää tyytyisi natustamaan stryrox-levyjä mukaherkkuna.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihan vähän aiheen vierestä, mutta riisikakku on elintarvike, jonka syömistä en ole koskaan tajunnut. Teollinen, ylikäsitelty, suolaa ja ties mitä lisäaineita ja pelkkää valkoista höttöhiilaria, eivätkä maistu millekään (pahvikin on maistuvaa, jopa noihin seesam-mitkälienee-tosihyviämausteitamassanjoukossa -versioihin verrattuna). Ei mitään ravinteita, vitamiineja, hivenaineita, kuituja - mitään mikä olisi elimistölle hyödyllistä tai tarpeellista. Jos ei uskalla muka syödä kunnon leipää niiden päällisten alla, kun pelkään, että lihoo siitä ruisleivän näkemisestäkin, kun joku guru on niin kertonut, niin syökää hyvät ihmiset ne pelkät päälliset. Paljon parempi vaihtoehto kuin syödä noita ravinneköyhien ruokien kuningattaria.
Itse syön niitä, kun en voi viljaa syödä. Herkutteluun, kuten moni syö hapankorppuja tai voileipäkeksejä. Ap
Kannattaa tutustua gluteenittomiin tuotteisiin ihan todella paljon laajemmin - sieltä löytyy voileipäkeksiä, näkkileipää ja ties mitä kuivaleipää - miljoona kertaa maukkaampia ja edes vähän vähemmän ravinneköyhiä. Jotenkin olisin kuvitellut, että nykypäivänä, kun on tarjolla oikeasti hyviä ja ravinteikkaita vaihtoehtoja, yksikään keliaakikko ei enää tyytyisi natustamaan stryrox-levyjä mukaherkkuna.
Tiedän kyllä, että on muitakin vaihtoehtoja. Tykkään riisikakuista. Syön niitä noin 1-3 kertaa vikkossa 2 kerrallaan. En usko terveyteni menevän näistä pilalle. Siemennäkkärit, Free From leivät yms. on kyllä tuttuja. Ap
Miksi vieläkin GL tuotteet on paljon kalliimpia
Silliä, homejuustoa, persiljaa, parsakaalia ja piimää.
Vierailija kirjoitti:
Miksi vieläkin GL tuotteet on paljon kalliimpia
joo, outoa. Ap
Avokadoa ja banaania