Antaisitteko eväsvinkkejä töihin, kiitos.
Valmisruuat olisi helppoja, mutten pidä niistä. Hedelmiä ja kasviksia pitäisi syödä enemmän, miten tämä puoli tulisi hoidettua? Aina ei ole kotoa ruuantähteitä lämmitettäväksi, sitten syön vaan leipää ja jugurttia ja joskus pikapuuroa.
Kiitos, jos annatte vinkkejä.
Kommentit (12)
Mulla on aina salaatti mukana. Kevyt hiilariton tai väh lounas niin ei väsytäkään.
Joskus otan yhden jäävuorisalaattikerän tai pinaattipussin tms. Jotain vihreää johon lisään proteiinia, vaikka valmispaketti kanaa. Lisään pohjan ja makuni mukaan muita härpäkkeitä. Kaikki sekaan ja syön. Helppo, ei tarvii valmistaa eikä vaadi erityistä miettimistä.
Lidlin valmissalaatit ovat kalliimpia kuin muiden mutta todella hyviä ja ruokaisia.
Munavoita ja kasviksia/ sardiinia tai muuta säilykekalaa vedessä ja kasviksia/juustoa ja kasviksia/ makkaraa ja kasviksia
Hedelmät nyt on tosi helppoja eväitä. Meillä tosin on niitä tarjolla ihan työpaikan puolesta
Vierailija kirjoitti:
Hedelmät nyt on tosi helppoja eväitä. Meillä tosin on niitä tarjolla ihan työpaikan puolesta
Onhan ne helppoja, mutta eivät ne evääksi käy.
Salaattia eri kasviksilla/pastalla/proteiinilla. Keitot on hyviä! Jonain päivänä sitten täytetty patonki/wrap/tortilla.
Vierailija kirjoitti:
Salaatti, jossa kvinoaa tai bulguria ja jotain juustoa.
Sandwich-tyylinen voikku, jonka välissä jotain lihaa ja tuhdisti tomaattia, salaattia ja kurkkua. Ehkä majoa tai sinappia.
Quiche-piirakka ja salaatti. Kätevä tehdä esim. muffinsivuokiin voitaikinasta erilaisia variaatioita. Säilyy pakkasessa.
Jälkkäriksi maustamattomasta jugusta, chiasiemenistä ja marjoista tehty sörsselssön. Tai raakapuuro.
Tai sitten resQ:sta milloin mitäkin 3-6 eurolla edellisen työpäivän kotimatkalla.
Tässäpä oli ainakin mulle aika monta uutta outoa sanaa googlattavaksi 😀
Tonnikalaa jossa vihanneksia.
Eväs kinkku-, ja tonnikalasalaatti.
Kolmioleipä tai patonki.
Rusinoista tai aprikooseja.
Jugurtti.
Banaani, omena.
Pähkinöitä
Itsellä eväänä usein salaatteja, proteiinina mm. kana, savukala, tofu, raejuusto, feta. Teen näin syksyllä usein myös sosekeittoja, joista osa evääksi (kulkee purkissa mukavasti töihin). Talvella taas pitkään haudutetut laatikko- ja pataruuat myös evääksi, kun ensin on syöty kotona.
Salaatti, jossa kvinoaa tai bulguria ja jotain juustoa.
Sandwich-tyylinen voikku, jonka välissä jotain lihaa ja tuhdisti tomaattia, salaattia ja kurkkua. Ehkä majoa tai sinappia.
Quiche-piirakka ja salaatti. Kätevä tehdä esim. muffinsivuokiin voitaikinasta erilaisia variaatioita. Säilyy pakkasessa.
Jälkkäriksi maustamattomasta jugusta, chiasiemenistä ja marjoista tehty sörsselssön. Tai raakapuuro.
Tai sitten resQ:sta milloin mitäkin 3-6 eurolla edellisen työpäivän kotimatkalla.