Makaronilaatikon tekeminen ilman jauhelihan paistamista
Voiko makaronilaatikon tehdä siten, että ei esikypsennä mitään vaan laittaa kaiken raakana sekaisin vuokaan ja sitten uuniin?
Ainakin makaronin voi jättää keittämättä ja laittaa vaan vettä vuokaan. Voiko jauhelihan tai vaikka kanan jättää paistamatta ja sotkea mukaan?
Onko reseptejä tiedossa?
Kommentit (31)
Minä en edes käytä uunissa ja ihan hyvää on tuollaisenakin.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Makaronilaatikon+tek…
Laita otsikkosi googleen niin saat vastauksen heti.
Tottakai voi kunhan paistaa niin kauan että liha ehtii kyspyä.
Tietysti voi mutta kyllä se paisto antaa lihalle ihan eri maun ja koostumuksen.
Paiskokokin perusrepsu. Ihan hyvää tulee, anna palaa! Jopa terveellisempää.
Tee pakasteeseen isot määrät makaronilaatikkoa, lapset tykkää. Vai onko kirjoittelu täällä korkeakulttuuria tärkeämpi. Kyllä, näin teen aina itse. Ensin työ, sitten huvi. Sekään ei tunnu sujuvan sinulta.
Jauheliha paistetaan pannulla siksi että se maistuu ja näyttää paremmalta.
Itse tekisin tonnikala-pastavuokaa tai nyhtökauraakin voisi kokeilla, jos tarkoitus on säästää paistamisen vaiva.
Kiitos vastauksista, mutta vähemmän on ohjeita, joissa neuvotaan kaikki sotkemaan keskenään.
Paistoaikakin pidempi. Voikohan lämpömittarilla tarkistaa kypsyyden? Kana on kypsää 80 asteessa, joten lämpömittari makaronilaatikkoon ja 80 asteessa vuoka ulos?
Makaronilaatikko on pahaa uudelleen lämmitettynä.
Vierailija kirjoitti:
Makaronilaatikko on pahaa uudelleen lämmitettynä.
Se pitääkin lämmittää pannulla pienen vesimäärän kanssa, tulee kuin tuoretta.
Vierailija kirjoitti:
Makaronilaatikko on pahaa uudelleen lämmitettynä.
Niin muuten on. Ei ole lähellekään yhtä hyvää kuin suoraan uunista otettuna, mikähän siinä on?
Samalla kun sipulin paistaa tulee jauhelihaan eri maku.
Keittoon suoraa vaan paistamatta,tai ensin kattilan pohjalla kypsentää.
Tietysti voi, "keittämättä paras makaronilaatikko". Tietysti paistoaika on pidempi, vaatiihan se makaronikin pidemmän ajan. Ja silloin kun se on kypsää ja munamaito hyytynyt, on varmaan jauhelihakin.
Laitan kaalilaatikkoon paistamatta. On hiemaan vaikeampi levittää tasaisesti, mutta ei vaadi pidempää aikaa uunissa ja maku on yhtä hyvä.
Miten laiska pitää ihmisen olla että joku jauhelihan paistaminen on noin haasteellista
Osta valmiiksi paistettua jauhelihaa.
Vedetkin saa kätevästi wc-pöntöstä. Ei se ole niin justiinsa, jos raakana wetää !
Zinc
Hyi ei.