Lue keskustelun säännöt.
Miten vanukkaan saa tehtyä lohkeavaksi?
05.10.2020 |
Tein suklaavanukasta ja taas se on sellaista venyvää kiisseliä. Hyvää toki, mutta haluaisin sellaisen Jakki- makupalakoostumuksen.
Suurustin perunajauholla, olisiko joku muu parempi?
Kommentit (7)
enemmän perunajauhoa tai liivatetta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Käytä seuraavalla kerralla maissitärkkelystä. Sillä tulee lohkeavampi rakenne.
Kiitos! Tuli kokeiltua maissitärkkelyksellä ja tuli huomattavasti parempi koostumus.
maissitärkkelys, liivate, hyytelöimisaine (E410)
Ainakin noita kolmea on tuoteselosteen mukaan laitettu kaakaovanukkaaseen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vielä vanukasmaisemman saat vispatulla kananmunalla, mutta maizenan määrää pitää vähentää.
Käytä seuraavalla kerralla maissitärkkelystä. Sillä tulee lohkeavampi rakenne.