Voiko aronia-hilloo säilöä pakasterasioihin`+? ja jääkaappiin? ja tarviiko sokeria niin hemmetisti?
Kommentit (11)
Jos et pakasta niin Tarvitsee sokerin säilyäkseen
ei mulla oo rahaa ostaa lasipurkkeja
Varaudu siihen, että muovinen pakastepurkki värjäytyy lähtemättömästi. Tarvitsee sokerin, sitruunahapon tai pakkasen, ei ole luonnostaan hapokas marja eikä säily jääkaapissa montaa päivää.
Itsekään en niin makeasta perusta, joten kokeilen tänä vuonna niin, että pakastin marjat ihan vaan sellaisenaan sopivan kokoisiksi annoksiksi. Voi ottaa vähän kerrallaan sulamaan tai lisätä jäisenä soppaan/puuroon/leipomuksiin. Jos maku on ok, taidan jatkossakin tehdä näin.
Voit säilöä myös pakasterasioihin mutta sokerin kanssa jos et pakasta. Kunhan on todella puhtaat rasiat
Vierailija kirjoitti:
Voit säilöä myös pakasterasioihin mutta sokerin kanssa jos et pakasta. Kunhan on todella puhtaat rasiat
Mitähän tämä tarkoittaa?Oletko keittänyt hilloa ja jääkaappiin pakasterasioihin?
Kuinka kauan säilyy?
Andy love Japan kirjoitti:
ei mulla oo rahaa ostaa lasipurkkeja
Käy teidän tai lähinaapuruston lasin ja metallinkeräysastioilla. Tai laita otetaan ilmoitus torille.
LAitan 20 paino% hillosokeria sekaan ja keitän 15 minuuttia. Sitten Atamonia ohjeen mukaan ja minulla säilyy muovirasioissa jääkaapissa hyvin kevääseen asti. Olen tehnut näin monena vuonna. Vitamiinien katoamista keittäessä on turha surra, antioksidantit tärkeämpiä.
perse menikö hillosokerit hukkaan! onko tehtävä viiniä?
Oma hillo korvaa kaupan lisäaine hillot.
Hilloa voi tehdä myös pakastemarjoista jos haluaa.
Pakasterasioihin vain jos pakastat. Hillot lasipurkkeihin, eivät säily pakasterasioissa. Sokeria tarvitaan hilloon ohjeen määrä.
Hieno marja, mutta ei ole samaan tapaan säilyvä kuin puolukat tai lakat. Olisi niin kiva vain survoa ja panna kylmään, mutta ei onnistu. Olen kokeillut ja homehtuu helposti.