Millainen psykopaatti laittaa ketsupin ranskalaisten päälle?!
Eikö heidän vanhempansa halannut heitä tarpeeksi kun olivat pieniä vai mikä ajaa ihmisen tämmöiseen tekoon?
Kommentit (16)
Tiesitkö että italialaiset laittavat pastan kastikkeeseen eikä päin vastoin?
No miten se pitäs laittaa? :o Allekko? :D M25
Entä jos laittaa ranskalaisten alle?
Mieheni laittaa ja hän on maailman kiltein ihminen.
Tähän se lapsuus rakkaudettomassa kodissa johtaa.
Jotkut taas laittavat leikkeleen juuston päälle kun tekevät voileivän! Voi näitä lopun aikoja...
Kotona vähän leluja ja nekin patterin takana.
Millainen psykopaatti työntää peniksen peräsuoleen?
Sama tyyppi joka syö jäätelöä isolla lusikalla ja laittaa karkki pussista monta erimakuista karkkia saman aikaisesti suuhun.
Vierailija kirjoitti:
Sama tyyppi joka syö jäätelöä isolla lusikalla ja laittaa karkki pussista monta erimakuista karkkia saman aikaisesti suuhun.
Hyi hitto. Laittaako se kans sipsit seisomaan valmiiks dippiin ja noukkii niitä siitä sitten? Niin, että viimeiset ovat jo ihan löllöjä?
Vierailija kirjoitti:
Sama tyyppi joka syö jäätelöä isolla lusikalla ja laittaa karkki pussista monta erimakuista karkkia saman aikaisesti suuhun.
Noh, noh. Jos jätskiä on puolen litraa, niin isompikin lusikka käy.
Ja aina pitää panttereita syödä red-gold-green menetelmällä. Se on kokonaisuus, ei muuten syöminen onnistu ollenkaan.
Mua ei ole lapsenakaan halailtu.
Minä ainakin laitan päälle, myös jatkossa. En ymmärrä ongelmaa?
Dipatako pitäisi? Ja sormin vielä?
Just eilen ajattelin, että se vasta onkin pönttö tapa syödä ranuja. Erittäin epähygieenin tapa.
Minä en syrji mitään kansallisuuksia. Laitan ketsupin ruotsalaisten,venäläisten,kiinalaisten jne. päälle.
T kannibaali Borneolta.
Vierailija kirjoitti:
Jotkut taas laittavat leikkeleen juuston päälle kun tekevät voileivän! Voi näitä lopun aikoja...
Ei kai kukaan täysipäinen juustoa leikkeleen päälle laita!
Ensin on leipä, sen päälle maitotuotteet, sitten muu.
Laitatko sinä leivän päälle ensin leikkeleen, sitten juuston ja viimeiseksi voin. Älä nyt vielä sano että et käytä voita vaan kevytlevitettä...
Mäpä laitan ranskalaisten alle!
Ensin tyhjä lautanen siihen lirutellaan ketsupit ja majoneesit, sipuli ja kurkku. Sitten ranskalaiset. Sen jälkeen nostellaan varovasti ja tadaa mausteita on tasaisesti kaikilla ranskalaisilla.