Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko jääkaapissa 4 päivää ollutta paistettua kanaa syödä, jos sen paistaa uusiksi?

Vierailija
07.09.2020 |

***

Kommentit (29)

Vierailija
1/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmuuden vuoksi elvytä kana ja teurasta uudelleen.

Vierailija
2/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit, mutta ruokamyrkytyksen vaara on suuri. Tuskin siihen kuitenkaan kuolee, ainakaan nuori ja perusterve.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä söisin ja olen syönytkin, mutta Evira muistaakseni ei suosittele.

Vierailija
4/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi missään tapauksessa

Anna koiralle

Vierailija
5/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä? Paistettua ei voi syödä vai?! Hah. Mulla saattaa kanawokin jämät olla viisikin päivää jääkaapissa eikä ole kyllä tullut mieleenkään ettei voisi syödä.

Vierailija
6/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aromisuola ja lihaliemikuutio tappavat pövöt, joten anna mennä vaan!

Vierailija
8/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu pitkälti jääkaapin lämpötilasta tai oikeastaan hyllyn, jossa säilytit.

Jos lämpötila on lähellä 5 astetta, ei mitään ongelmaa. Jos lämpötila on yli kymmenen, on parempi lämmittää ennen syöntiä, pilko ensin osiin. Jos haisee tai maistuu oudolta, jätä syömättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mene töihin spuge, niin ei tartte tommosia miettiä. PThui!

Vierailija
10/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on monesti ylikin tuon jääkaapissa eikä kukaan ole koskaan sairastunut. Eikä paisteta uudelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Riippuu pitkälti jääkaapin lämpötilasta tai oikeastaan hyllyn, jossa säilytit.

Jos lämpötila on lähellä 5 astetta, ei mitään ongelmaa. Jos lämpötila on yli kymmenen, on parempi lämmittää ennen syöntiä, pilko ensin osiin. Jos haisee tai maistuu oudolta, jätä syömättä.

No jos siihen on liian lämpimässä säilytyksessä pöpöjä tullut niin ei pilkkominen ja uudelleen lämmitys niihin enää auta. Jos on pilalla niin on pilalla.

Vierailija
12/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Riippuu pitkälti jääkaapin lämpötilasta tai oikeastaan hyllyn, jossa säilytit.

Jos lämpötila on lähellä 5 astetta, ei mitään ongelmaa. Jos lämpötila on yli kymmenen, on parempi lämmittää ennen syöntiä, pilko ensin osiin. Jos haisee tai maistuu oudolta, jätä syömättä.

Jos jollain on hääkaapissa yli 10 lämmintä, suosittelen vahvasti uuden kaapin hankkimista. Eihän noin lämpimässä säily oikeastaan mikään kylmäsäilytystuote. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Riippuu pitkälti jääkaapin lämpötilasta tai oikeastaan hyllyn, jossa säilytit.

Jos lämpötila on lähellä 5 astetta, ei mitään ongelmaa. Jos lämpötila on yli kymmenen, on parempi lämmittää ennen syöntiä, pilko ensin osiin. Jos haisee tai maistuu oudolta, jätä syömättä.

No jos siihen on liian lämpimässä säilytyksessä pöpöjä tullut niin ei pilkkominen ja uudelleen lämmitys niihin enää auta. Jos on pilalla niin on pilalla.

Mikä se semmonen pöpö on, mikä ei kuumassa kuole?!?

Vierailija
14/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi syödä oli aste mikä tahansa.

Mun motto on että syön jos ei ole homeessa tai maistu oudolta. Oon nyt syönyt kuukauden vanhoja kananmunia ja 2 pv yli päiväyksen ollutta jauhelihaa (ei haissut tai maistunut pahalta, väri oli ok), eikä mulle oo tullut mitään oireita. Siis mulla ei ole ikinä ollut vatsatautia tms paitsi viimeks joskus alakoulussa. Liiallinen tarkkuus johtaa jatkuviin mahapöpöihin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun jääkaapissa melkein kaikki on vähintään neljä päivää vanhaa...

Vierailija
16/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin voi ja olen syönytkin usein :)

Vierailija
17/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Riippuu pitkälti jääkaapin lämpötilasta tai oikeastaan hyllyn, jossa säilytit.

Jos lämpötila on lähellä 5 astetta, ei mitään ongelmaa. Jos lämpötila on yli kymmenen, on parempi lämmittää ennen syöntiä, pilko ensin osiin. Jos haisee tai maistuu oudolta, jätä syömättä.

No jos siihen on liian lämpimässä säilytyksessä pöpöjä tullut niin ei pilkkominen ja uudelleen lämmitys niihin enää auta. Jos on pilalla niin on pilalla.

Mikä se semmonen pöpö on, mikä ei kuumassa kuole?!?

Monikin. Ruokamyrkytyksenhän voi saada myös kuumasta ruoasta. Nimimerkillä kokemusta löytyy. 

Vierailija
18/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Riippuu pitkälti jääkaapin lämpötilasta tai oikeastaan hyllyn, jossa säilytit.

Jos lämpötila on lähellä 5 astetta, ei mitään ongelmaa. Jos lämpötila on yli kymmenen, on parempi lämmittää ennen syöntiä, pilko ensin osiin. Jos haisee tai maistuu oudolta, jätä syömättä.

No jos siihen on liian lämpimässä säilytyksessä pöpöjä tullut niin ei pilkkominen ja uudelleen lämmitys niihin enää auta. Jos on pilalla niin on pilalla.

Mikä se semmonen pöpö on, mikä ei kuumassa kuole?!?

Luulet siis, että pilaantunut ruoka on priimaa, kun sen vain kypsentää?

Vierailija
19/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä söin sunnuntaina kanaa, joka oli paistettu perjantaina, ja säilytetty jääkaapissa. Maistui pahalle, mutta ei tullut vatsavaivoja. Heitin kuitenkin loput roskiin.

Vierailija
20/29 |
07.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Riippuu pitkälti jääkaapin lämpötilasta tai oikeastaan hyllyn, jossa säilytit.

Jos lämpötila on lähellä 5 astetta, ei mitään ongelmaa. Jos lämpötila on yli kymmenen, on parempi lämmittää ennen syöntiä, pilko ensin osiin. Jos haisee tai maistuu oudolta, jätä syömättä.

No jos siihen on liian lämpimässä säilytyksessä pöpöjä tullut niin ei pilkkominen ja uudelleen lämmitys niihin enää auta. Jos on pilalla niin on pilalla.

Mikä se semmonen pöpö on, mikä ei kuumassa kuole?!?

Ruokamyrkytys ei johdu itse bakteerista, vaan bakteerien erittämästä myrkystä, joka ei häviä mihinkään, vaikka ruoan kuumentaa niin kuumaksi, että bakteerit kuolevat.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi viisi