Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sain vaariltani hapatusruukun perinnöksi, mutta ne painokivet puuttuu. Mitä voisin käyttää vastineena?

Vierailija
05.09.2020 |

Yritin katsoa netistä ohjeita, niin en keksi mistä löytäisi painokiveksi soveltuvia astioita, joissa ei varmastikaan olisi lyijyä.

Sinänsä tämä on mielenkiintoinen vehje, mutta en oikeastaan nykyään edes syö vihanneksia. Olisi mielenkiintoista kokeilla tätä.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
05.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten vaarisi liittyy asiaan? Miksi et syö ruokaa vaan normaalista astiasta?

Vierailija
2/4 |
05.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiköhän siihen  voi ideoida monenlaisia painoja, tietysti pitää olla puhtaita. Itse käytän vahvaa muovipussia, johon laitan vettä, niin se asettuu aika tiivisti tuotteiden päälle.

Joku sopivan kokoinen lautanen toimii myös.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
05.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eiköhän siihen  voi ideoida monenlaisia painoja, tietysti pitää olla puhtaita. Itse käytän vahvaa muovipussia, johon laitan vettä, niin se asettuu aika tiivisti tuotteiden päälle.

Joku sopivan kokoinen lautanen toimii myös.

Elintarvikepussit on ne parhaat, koska muutoin on vaara että muovia valuu mukaan ruokaan.

Oksettavaa, miten trollaajat kiusaa asialallisiinkin ketjuihin.

Vierailija
4/4 |
05.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin pestyt kivet pakastepussiin ja painoksi. Toimii täällä hapankaalia tehdessä vanhassa puuastiassa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi seitsemän