Sain vaariltani hapatusruukun perinnöksi, mutta ne painokivet puuttuu. Mitä voisin käyttää vastineena?
Yritin katsoa netistä ohjeita, niin en keksi mistä löytäisi painokiveksi soveltuvia astioita, joissa ei varmastikaan olisi lyijyä.
Sinänsä tämä on mielenkiintoinen vehje, mutta en oikeastaan nykyään edes syö vihanneksia. Olisi mielenkiintoista kokeilla tätä.
Kommentit (4)
Eiköhän siihen voi ideoida monenlaisia painoja, tietysti pitää olla puhtaita. Itse käytän vahvaa muovipussia, johon laitan vettä, niin se asettuu aika tiivisti tuotteiden päälle.
Joku sopivan kokoinen lautanen toimii myös.
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän siihen voi ideoida monenlaisia painoja, tietysti pitää olla puhtaita. Itse käytän vahvaa muovipussia, johon laitan vettä, niin se asettuu aika tiivisti tuotteiden päälle.
Joku sopivan kokoinen lautanen toimii myös.
Elintarvikepussit on ne parhaat, koska muutoin on vaara että muovia valuu mukaan ruokaan.
Oksettavaa, miten trollaajat kiusaa asialallisiinkin ketjuihin.
Hyvin pestyt kivet pakastepussiin ja painoksi. Toimii täällä hapankaalia tehdessä vanhassa puuastiassa.
Miten vaarisi liittyy asiaan? Miksi et syö ruokaa vaan normaalista astiasta?