millaista leipurin työ on?
Suosittelisitko alalle kouluttautumista?
Työajat yö/aamutyötä, sen jo tiedän. Entä palkkaus?
Pitäisikö jotain jo osata ennen alalle kouluttautumista, vai oppiiko koulussa kaiken tarvittavan?
Kommentit (7)
mikä suunnilleen on tämä pieni palkka?
ole kokemusta, mutta minua ei ala kiinnostanut sen jälkeen, kun minulle kerrottiin pölyhaitoista (minulla astma) ja yötyöajoista.
eli ainakin mulle olis ollu parempi että en olis koskaan leiponukaan ;) ei olis vääriä tapoja :D.Palkkauksesta en tiedä kun en pysytynyt tekee alan töitä sitten kuitenkaan nivelrikko tuli peukkuun ja se jäykistettiin :-(.
Jos yötöitä saa tehdä niissä on hyvät prosentit.
Ja viime vuosien aikana Suomesta on lopettanut todella paljon (kymmeniä) leipomoita, joten hyviä työpaikkoja ei ole noin vain tarjolla. Jos kädentaidot riittää, niin tähtäisin ennemmin kondiittoriksi. Palkka ei ole häävi uudella leipurilla, mutta kun on työvuosia kasassa ja aloitttaa työt heti puolenyön jälkeen, niin silloin brutto lähenee jo 2500 euroa - mutta niin kova palkka on harvoilla ja heillä onkin sitten poikkeuksellisen kovat työajat.
t. ex-leipuri-kondiittorin vaimo
Parhaat tunnit mitä tein oli jotain 400%
perus, yö, pyhä, 100% ylityö
Melkein itketti lähteä kotiin.
jos ei niin palkkasi jää pieneksi