Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Voiko torstaina tehtyä lohikeittoa syödä vielä?
Kommentit (8)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minä syön kattilallista aina viikon. Säilyy hyvin kun pitää kylmässä koko ajan.
Vierailija kirjoitti:
Minä syön kattilallista aina viikon. Säilyy hyvin kun pitää kylmässä koko ajan.
Ei kala kyllä säily noin pitkään.
Mitä jos käyttäisit vaikka hajuaistia, eli haistelet sitä soppaa.
Haiseeko pahalta? Jos haisee, niin ehkä ei kannata enää syödä.
Voi ketun p*rse näitä kysymyksiä taas kerran... 🙄
Voi Tietenkin syödä, jos on asiallisesti kylmässä säilytetty.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MInkä viikon torstaina? Tämä viikon torstai oli toissa päivänä, eli hyvin voi syödä. Kalakeitto on kyllä yksi nopeimmin pilaantuvista ruuista, mutta haju kyllä paljastaa pilaantumisen. Kuumenna aivan kiehuvaksi ja syö pois.
Tottakai