Syökö ihmiset oikeasti karhun lihaa?
Kommentit (34)
Kyllä toki. Se on vahvan ja villin riistan makuista.
Ei kovin hääppöistä. Lehmän liha on parempaa.
Me syödään! Siinä on hieno alkukantainen ja voimakas maku ja siitä sanotaankin, että siitä pitävät vain voimakkaimmat ja metsästämistä ymmärtävät ihmiset. Minun mies kaataa karhuja ja siitä saadaan lihoja. Päihittää kyllä poron ja hirven se maku. Mieheni on hyvä metsästämään ja on hyvin täpinöissään aina ihan luvallista metsästysaikaa odotellessaan. Jos et ole vielä karhua maistanut, kokeile sitä karpalo-raparperisoseen kanssa. Toimii loistavasti!
Miksi ei söisi? Syödäänhän ihmisenkin lihaa.
Tottakai. Syöhän verenhimoiset karhut ihmisen lihaa, joten maksetaan potut pottuina. Ei tule antaa luonnon hypppiä silmille!
Vierailija kirjoitti:
Me syödään! Siinä on hieno alkukantainen ja voimakas maku ja siitä sanotaankin, että siitä pitävät vain voimakkaimmat ja metsästämistä ymmärtävät ihmiset. Minun mies kaataa karhuja ja siitä saadaan lihoja. Päihittää kyllä poron ja hirven se maku. Mieheni on hyvä metsästämään ja on hyvin täpinöissään aina ihan luvallista metsästysaikaa odotellessaan. Jos et ole vielä karhua maistanut, kokeile sitä karpalo-raparperisoseen kanssa. Toimii loistavasti!
”Ihan luvallista metsästysaikaa odotellessaan”. Kuinkas paljon sitten luvattomasti kaatuu? Vinkkasin tämän. Salakaataminen on loputtava
Olen maistanut. En pidä. Maistan yleensä kaikkea tarjolla olevaa sen kerran. En mm. ihmisapinoita, koira- tai kissaeläimiä tosin. En yleensä syö juurikaan lihaa, enkä pidä riistan mausta.
Onhan karhua perinteisesti syöty kun sellainen on kaadettu. Saalista kunnioitettiin siitä huolimatta, kuten pitääkin.
Virossa söin kerran, en muista tarkemmin miltä maistui, mutta kani jota söin samalla kertaa oli hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Me syödään! Siinä on hieno alkukantainen ja voimakas maku ja siitä sanotaankin, että siitä pitävät vain voimakkaimmat ja metsästämistä ymmärtävät ihmiset. Minun mies kaataa karhuja ja siitä saadaan lihoja. Päihittää kyllä poron ja hirven se maku. Mieheni on hyvä metsästämään ja on hyvin täpinöissään aina ihan luvallista metsästysaikaa odotellessaan. Jos et ole vielä karhua maistanut, kokeile sitä karpalo-raparperisoseen kanssa. Toimii loistavasti!
Miksi peität sen maun karpalo-raparperisoseella jos se on kerran niin hieno ja alkukantainen? Huvittavaa.
Vierailija kirjoitti:
Ei kovin hääppöistä. Lehmän liha on parempaa.
Saatathan sä lehmänkin lihaa olla syönyt, mutta tavallisimmin naudanliha on kyllä nuorta sonnia.
Taitaa se "villi maku" ja riistanmaku" olla vain jahtitilanteessa stressatun eläimen makua.
Vierailija kirjoitti:
Taitaa se "villi maku" ja riistanmaku" olla vain jahtitilanteessa stressatun eläimen makua.
Kyllä se tulee ravinnosta se maku lihaan.
No mitäpä ihmiset, etenkin kiinalaiset ei söis. Seuraavaksi Myanmar alkaa kasvattaa teurastiikereitä ruuaksi. Uhanalainen laji muutenkin!
Elämäni paras pihvi oli karhua. Suhtauduin epäilevästi, mutta oli törkeän hyvää.
Ihmisliha on parempaa kevyesti savustettuna.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Taitaa se "villi maku" ja riistanmaku" olla vain jahtitilanteessa stressatun eläimen makua.
Kyllä se tulee ravinnosta se maku lihaan.
Niin, karhuhan syö mm. haaskoja.
Niinhän tuo on kuin katajan oksaa jyrsisi.