Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Porsaanliha punertaa vaikka on kypsää

Vierailija
09.07.2020 |

Mistä johtuu? Grillattiin siis porsaan lankkua ja yhdessä kohdassa erottui selkeästi ensin kypsää, vaaleaa lihaa, sitten kerros läskiä ja sen jälkeen vaaleanpunaista lihaa. Olin eri kohdasta mitannut sisälämpötilan ja se oli muistaakseni lähes 80 astetta. Vaaleanpunaisessa kohdassa syyt kyllä irtoili hyvin mutta lihan koostumus oli erilaista kuin vaaleassa kohdassa.

Oliko se nyt kuitenkin siitä kohdasta raakaa vai onko tälle joku selitys? Erikoiselta tuntuu että olisi ollut niin selkeästi raakaa jostain kohdasta.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
09.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai siis ei se liha vaaleanpunaista ollut, mutta tummempaa ja punertavan sävyistä.

-ap

2/6 |
09.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi näitä uusavuttomia ja tietämättömiä. En jaa helmiä sioille

Elämää kannattaa elää eikä valittaa joka asiasta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
09.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

?

Vierailija
4/6 |
09.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska possu on pinkki.

Vierailija
5/6 |
09.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lankussa se tumma osa on kassleria. Se on raakanakin eri väristä. Kasslerissa kestää pidempään vaihtaa väriä, vaikka se kypsää onkin. Syö pois.

Vierailija
6/6 |
09.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lankussa se tumma osa on kassleria. Se on raakanakin eri väristä. Kasslerissa kestää pidempään vaihtaa väriä, vaikka se kypsää onkin. Syö pois.

Aivan, niinhän sen täytyy olla. Kiitos asiallisesta vastauksesta! :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme kolme