Olipa sitkeä ja jänteikäs pihvi. Teinkö jotain väärin vai oliko vika lihassa?
Ostin kalliita naudan ulkofilepihvejä ensimmäistä kertaa elämässäni. Tämä on niin sitkeä ja jänteikäs, etten saa veitsellä leikattua ja ihmisen hampaalla ei saa tätä pureskeltua.
Teinkö paistossa jotain väärin vai oliko lihan laatu huonoa? Onkohan paketin toinen pihvi samanlainen vai heitänkö suosiolla roskiin jo ennen paistoa?
Ärsyttää. Kahden pihvin paketti maksoi 10 euroa.
Kommentit (6)
Tuon vuoksi en osta pihvejä kotona valmistettavaksi, kun tulos on aina tuo.
Leikkasitko pihvit itse? Jos leikkasit lihan väärään suuntaan, pihvit on sitkeitä.
Kai ostit lähellä viimeistä myyntipäivää? Lihan pitää olla kunnolla ns. riippunutta.
Paistoit niitä liian pitkään. Niitä ei ole tarkoitus paistaa läpikypsiksi.
No minun budjettiini työttömänä nämä oli kalliit ja kaupassa olisi ollut edullisempiakin vaihtoehtoja. Tiedän kyllä, että muille 10 euroa on pikkuraha ja tämän hintainen ruoka roskaa. Tuskin se pelkästä hinnasta oli silti kiinni, koska olen paistanut halvempiakin pihvejä hyvällä lopputuloksella.
Pihvit oli valmiiksi leikattuja. Paistoin ne well doneksi. Paistetussa pihvissä näkyi silmillä jänteitä.
10 euroa on kylläkin halpa eli lihassa vika