syököhän tarjoilijat kallista annoksesta loput jos jättää lautaselle
Kommentit (18)
Ei se ruoka itsessään ole kallista. Annokseen joka ravintolassa maksaa 20e saa kaupasta aineet muutamalla eurolla.
En tiedä, mutta yhteen aikaan tiettyjen S-ryhmän ravintoiden yksittäiset tarjoilijat höyläsivät bonukset omalla kortillaan, jos asiakkaalla ei ollut s-etukorttia. En tiedä tapahtuuko tätä vielä.
Ne voi syödä firman piikkiin mitä haluaa tarvi syödä kenenkään jätteitä. Hyvä jos teidän räkälautasiin iljettävät koskea.
Ne menee seuraavan asiakkaan lautaselle.
T: ravintolatyöntekijä
Vierailija kirjoitti:
Ei se ruoka itsessään ole kallista. Annokseen joka ravintolassa maksaa 20e saa kaupasta aineet muutamalla eurolla.
Näin. Saman verran ne kalliin annoksen potut maksaa kuin kotiperunatkin.
Vierailija kirjoitti:
Ne laitetaan seuraavaan annokseen
Totta, terveisin kebabyrittäjä
Se huva pitsa on...
Miksi ihmeessä söisin, kun voin pyytää kokkia tekemään mulle ihan uuden annoksen.
Tässä videossa näkyy miten tarjoilijat saavat jämäannosten ruoat lämmitettyä.
Työpaikallani laitetaan lattialta takaisin lautaselle ruoat jotka ovat tippuneet.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ne laitetaan seuraavaan annokseen
Totta, terveisin kebabyrittäjä
Se huva pitsa on...
Tästä syystä leikkaan aina jalapenon vai mikä se vihreä nyt onkaan kahtia vaikka en sitä syökään. Toki voihan se mun lautasella oleva jo olla toisella kierroksella...
Ei todellakaan. 25v työskentelin tarjoilijana enkä missään koskaan ole tällaista nähnyt.
No ei todellakaan syö.
Oletko ihan pimee?
Tarjoillessa on kiire ja keskittyy työhön.
Ei tarjoilijat ole mitään koiria vaan hyväpalkkaisia ammattilaisia.
Siellä kyllä saa maistella ihan vartavasten tehtyjä annoksia, meinaan hyvissä rafloissa.
Monessa hyvässä ravintolassa tehdään henkilökunnalle oma ruoka, ei välttämättä tietysti fileetä tai tryffeleitä.
Syötkä sinä tuntemattoman ihmisen ruoantähteitä? Vähän köh köh koronaa ja sitä rataa.