Lue keskustelun säännöt.
muffinivuoka ja epäkokki
18.02.2009 |
Suosittelen joko voitelemaan ja jauhottamaan tai käyttämään paperivuokia.
Nimimerkillä been there, done that (ekalla kerralla muffinssit jäi jumiin...)
Kommentit (3)
Tosin tein muffinivuoassa Runebergin tortut ilman paperivuokia. Voitelin ja korppujauhotin toki. Mutta kyllä niitä sai veitsellä kangottaa, että lähtivät.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
edellisen vuoan onnistuin pilaamaan, vaikka käytin paperivuokia, koska väleihin kertyi pesussa irtoamatonta karrelle palanutta taikinaa, mikä sai vuoan lopulta näyttämään rapajuoppolan peltiaseelta, sovultuvuus: vain lähitaisteluun, ei saa olla kosketuksissa ruokatavaroiden kanssa...
No niin, uusi Kokki-merkkinen vuoka on ostettu. Kuinkas on, voiko sitä käyttää ilman paperivuokia, siis voinko kaataa taikinan voideltuihin koloihin ja haaveilla että leipomukseni irtoavat ilman itkua ja räjäytysaineita?