Ruokapaikat ja ravintolat avautuu
Todella hienoa, että taas pääsee syömään ravintolaan.
On tätä odotettukin.
Ravintoloiden ja anniskelupaikkojen maltillinen avaaminen on erittäin hyvä ratkaisu.
Ketkä voisivat olla pahimpia tarttutajia, kuin tosi just ravintolasta keskiyöllä lähtevät humalaiset, joille maailma on kokonaan auki, heidän omasta mielestään.
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
Mä en kyllä mene yhteenkään baariin, jossa anniskelu loppuu jo klo 22.
Tohon aikaan mä vasta harkitsen, lähtisinkö sinne vai en.
Hyvä.
Täytyy varata pöytä heti kun pystyy.
Ihhmiset alkaa vetää varmaan hirveitä pohjia kotona.
Niinkus ministeri Kiuru sanoi: Jokaisella suomalaisella on velvollisuus toimia niin että; tartunnat eivät pääse leviämään.
Miten tälläiseen toimintaan pystyisi ihminen, joka on juonut esim. kolme tuntia putkeen joko olutta tai muuta väkevämpää alkoholia ja lähtee baarinsa klo 01 tai jopa vasta aamutunneilla ja hänen olonsa on kuin maailmanvaltiaan.
Jos kaikki sujuu nyt avaamisessa hyvin, on aivan varmaa että rajoituksia höllennetään loppusyksystä.
Ellei sitten sitä paljon puhuttua vakavaa toista aaltoa tule.
Hallituken esitys ravintoloiden ja baarien avaamisesta tuntuu kohtuulliselta.
Olen erittäin tyytyväinen siihen.
Jos halua ryypätä ja juopotella klo 22 jälkeen, se pitää muualla kuin noissa paikoissa, vaikkapa ulkona puistossa tai kotijuhlissa.
Silloin ei ainakaan ei tartuta humalassaan taxijonossa olevia ja muita ravintolassa olevia asiakkaita ja hlökuntaa, liikkumalla pöydäst toiseen ja vaatimalla hlökunnalta ylimääräisiä palveluja humalatilassaan.
Ravintoloiden pitää avata aikaisemmin että ehtii juoda tarpeeksi. Kymmeneltä auki eikä kahdeltatoista.
Olipas Kiuru tiukka ja asiallinen.
Suoriutui suht.koht, hyvin tiedostustilaisuudesta, mutta hänhän osaakin puhua hyvin tilanteessa kuin tilanteessa, vaikka ei tietäisi asiasta mitään.
Kiuru on todellinen poliitikko, parasta mitä sdp on voinut koskaan saada, ei koskaan jää sanattomaksi.
Vierailija kirjoitti:
Ihhmiset alkaa vetää varmaan hirveitä pohjia kotona.
Eiköhän se mene juuri päin vastoin. Ihmiset alkavat vetää hirveitä jatkoja himassaan sen klo 22 jälkeen.
Mitä järkeä on lopettaa anniskelu klo 22 ja sulkea ravintola klo 23? Mikä tuo maaginen tunti on?
Vierailija kirjoitti:
Olipas Kiuru tiukka ja asiallinen.
Suoriutui suht.koht, hyvin tiedostustilaisuudesta, mutta hänhän osaakin puhua hyvin tilanteessa kuin tilanteessa, vaikka ei tietäisi asiasta mitään.
Kiuru on todellinen poliitikko, parasta mitä sdp on voinut koskaan saada, ei koskaan jää sanattomaksi.
Ja sinä huippukeskustelija😂
Eikös useimmat pubit avaudu jo klo 9.
Muistaakseni alkoholia voi alkaa myydä aamulla klo 9 alkaen?
Ja elintarvike kauppojen on lopetettava alkoholin myynti klo 21, samoin kuin Alkon myymälöiden.
Tuo maaginen tunti on se, että ravintoloista poistutaan rauhallisesti, ilman kiirettä ja jonoja, jolloin turvavälit sun muut sellaiset ohjeet tulevat todeksi.
Vierailija kirjoitti:
Tuo maaginen tunti on se, että ravintoloista poistutaan rauhallisesti, ilman kiirettä ja jonoja, jolloin turvavälit sun muut sellaiset ohjeet tulevat todeksi.
Sen haluaisin nähdä sen sijaan että kiukutellaan tiskillä miksi ei enää myydä.
Nyt ainakin meidän perhe lähtee syömään ravintolaan kunnon lounaan heti kesäkuun alussa sunnuntaina.
Ja syödäänkin hyvin. On tätä kotonaoloa jo harjoitettukin kuukausia, ilman suurempia käyntejä missään.
Jes! kauhea ikävä ikean ruokia, aion asioida siellä monta kertaa viikossa herkuttelemassa
Tuleekohan ravintoloihin lounasaikaan nyt tungosta?
Olisiko varminta pöytä, jos haluaa perheen kanssa mennä sunnuntailounaalle?
Siis millä baarit ja nyt saavat rahaa, kun anniskelu loppuu jo klo 22.00.
Sen jälkeen kaupunkien kestustoissa ihmiset vasta suuntaavat ravintolaan ryyppäämään ja kunnolla bilettämään?
Ravintolat tienaavat ja rahastavat nimenomaan alkoholin myynnillä erittäin hyvin.
Kyllä nyt jää moni paikka avautumatta tai menee konkurssiin, kun ne eivät saa myydä alkoholia klo 22 jälkeen. Ja sen kyllä sääli.
Vierailija kirjoitti:
Siis millä baarit ja nyt saavat rahaa, kun anniskelu loppuu jo klo 22.00.
Sen jälkeen kaupunkien kestustoissa ihmiset vasta suuntaavat ravintolaan ryyppäämään ja kunnolla bilettämään?
Toivottavasti tämä elvyyttäis vanhaa kunnon grillitappelu kulttuuria, ihmiset menee nousuhumassa mittelemään voimiaan ja selvittämään vanhoja kaunoja. Myös taksijonossa kahinointi yleistyy kun jonossa huutelijat ja etuilijat laitetaan reippaasti ruotuun
Mä en kyllä mene yhteenkään baariin, jossa anniskelu loppuu jo klo 22.
Tohon aikaan mä vasta harkitsen, lähtisinkö sinne vai en.