Minkälainen pulla tulee munkkitaikinasta, eroa on
Tähän mun munkkitaikinaan tulee vähemmän sokeria ja rasvaa kuin pullaan (sotkun munkit hieman sovellettuna). Mutta piti tehdä vain pieni koe-erä, mutta tein silti ajatuksissani liian ison taikinan ja huomasin vasta kun olin hiivat ja sokerit laittanut nesteeseen, että laitetaanpa sitten vielä lisää ja tehdään kilon taikina. En jaksa paistaa nyt kaikkia munkiksi, joten miten saisi makua johonkin muuhun.
Kommentit (1)
Vauva.fi-sivustolla tehdään järjestelmätestausta tiistaina 9.9. klo 7.00–8.00. Testauksen aikana sivusto toimii normaalisti, mutta keskusteluihin voi lähettää viestejä vain kirjautuneena. Viestejä voi silti lukea ilman kirjautumista. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, voit luoda sen helposti ja maksutta. Pahoittelemme tilapäistä muutosta palvelussa.
Taidan olla myöhässä mutta täytepitkoiksi. Paiston jälkeen tomusokerikuorrute
Korvapuustiksi ja täytteeksi runsaasti rasvaa ja sokeria ja kanelia sekä vaniljasokeria.