Kuuluuko ananas laittaa pizzaan kokonaisena vai paloina?
Nyt ei ole kysymys siitä kuuluko ananasa pizzaan, vaan kuinka se sinne laitetaan.
Kommentit (12)
Kokonaisena lehtineenpäivineen. Vähän virutat vesihanan alla ja lyöt koko komeuden pystyyn siihen keskelle pitsaa.
Vierailija kirjoitti:
Kokonaisena tietysti. Niistä kuorista tulee uunissa mukavan rapsakat.
Itse otan kuitenkin sen vihreän osan pois. Laitan muuten kokonaisena. Poikittain, en pystyttäin. Mutta kokonaisena. Ilman vihreitä.
Leivotaan kuin calzone sinne taikinan sisään piikkeineen päivineen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kokonaisena tietysti. Niistä kuorista tulee uunissa mukavan rapsakat.
Itse otan kuitenkin sen vihreän osan pois. Laitan muuten kokonaisena. Poikittain, en pystyttäin. Mutta kokonaisena. Ilman vihreitä.
Lehdistä tulee raikas salaatti alkupalaksi.
Minä laitan ainakin pizzaan kaksi tölkillistä ananasmurskaa nesteineen päivineen.
Kiitos vastauksista. Noin minäkin arvelin. Kohta pääsee herkuttelemaan.
Työnnä se sinne mihin aurinko ei paista! Urpo!
Puolikas. Mutta se pitää pestä ensin.
Purkkeineen päivineen, pelti tuo lisää pikanttia makua.
Kokonaisena tietysti. Niistä kuorista tulee uunissa mukavan rapsakat.