Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko kermaviilikastikkeen maustaa merisuolalla (muiden mausteiden lisäksi) kun hienosuola on loppu?

Vierailija
16.04.2020 |

Miten on?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
16.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos jauhat sen suolan hienoksi niin tietysti. Isoja rakeita ei kannata laittaa.

Vierailija
2/6 |
16.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei. Merisuolaa käytetään kalojen yms. vesiperäisten ruokien (levät, äyriäiset jne) kanssa ja normaali vuori- tai mineraalisuola taas sopii maanalaisten ja -päällisten ruokien kanssa. Eri elementtejä ei saa sekoittaa, alkemistiset reaktiot voivat olla vakavia ja arvaamattomia. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
16.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi.

Vierailija
4/6 |
16.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teoriassa voi, mutta EU:n direktiivien mukaan se ei silloin ole kermaviilikastike, vaan kermaviilipohjainen kastike.

Vierailija
5/6 |
16.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosissaanko kysyt? Voi. Ehkä kannattaa vaikka muovipusissa ja nuijalla vähän hienontaa ettei kauhee suola kökkö narsku hampaissa.

Vierailija
6/6 |
16.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

voiko keittää perunat  ilman vettä?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä yksi