Lue keskustelun säännöt.
Voiko kermaviilikastikkeen maustaa merisuolalla (muiden mausteiden lisäksi) kun hienosuola on loppu?
Kommentit (6)
Ei. Merisuolaa käytetään kalojen yms. vesiperäisten ruokien (levät, äyriäiset jne) kanssa ja normaali vuori- tai mineraalisuola taas sopii maanalaisten ja -päällisten ruokien kanssa. Eri elementtejä ei saa sekoittaa, alkemistiset reaktiot voivat olla vakavia ja arvaamattomia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Teoriassa voi, mutta EU:n direktiivien mukaan se ei silloin ole kermaviilikastike, vaan kermaviilipohjainen kastike.
Tosissaanko kysyt? Voi. Ehkä kannattaa vaikka muovipusissa ja nuijalla vähän hienontaa ettei kauhee suola kökkö narsku hampaissa.
Jos jauhat sen suolan hienoksi niin tietysti. Isoja rakeita ei kannata laittaa.