Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä omenaviinietikka tekee leivonnassa?

Vierailija
12.04.2020 |

Miten omenaviinietikka vaikuttaa koostumukseen?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
12.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Estää bakteerien kasvua.

Vierailija
2/5 |
12.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parantaa leivontaominaisuuksia ja antaa makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
12.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos käyttää taikinan nostatukseen ruokasoodaa (emäs) , se tarvitsee reagoidakseen (kuplien syntymiseen) happoa kaveriksi. Etikka on hapanta eli ajaa asiansa. Mutta taikina ei varmaan maistuisi kovin hyvältä... En ole kumminkaan kokeillut

Vierailija
4/5 |
12.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä jätän sen etikan pois ja käytän pelkkää omenaviiniä leivonnassa. Joskus laitan sitä jopa taikinaan.

Vierailija
5/5 |
12.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entä jos laittaa vahingossa leivinjauhetta eikä ruokasoodaa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan yhdeksän