Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Naudan ulkopaistista hyvä paisti

Vierailija
08.04.2020 |

Liha on nyt huoneenlämmössä... kohtapuoli uuniin.

Laitan 70 c asteiseen uuniin 5+h tunniksi kunnes tulee 62 lämpötilaista paistia ja teen punaviinikastikkeen

Nyt mietin. Tällä metoodilla kannattaako paistin pintaa pannulla "väriyttää"?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
08.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti pannulla pinta ruskeeksi ja "kiinni".

Vierailija
2/6 |
08.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
08.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitti! hyvää tulee

Vierailija
4/6 |
08.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskistamisella on tarkoitus sulkea lihan pintasolukko, joka puolestaan estää lihasnesteiden valumisen pannulle.

Pannu pitäisi olla riittävän kuuma, jotta ruskistuminen alkaa heti ja vain pinta ruskistuu/karamellisoituu. Sen jälkeen uuniin ja rittävä lepo ennen leikkaamista.

Vierailija
5/6 |
08.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Johan se "paistisi" on ollut uunissa eilisestä asti

Vierailija
6/6 |
08.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruskistamisella on tarkoitus sulkea lihan pintasolukko, joka puolestaan estää lihasnesteiden valumisen pannulle.

Pannu pitäisi olla riittävän kuuma, jotta ruskistuminen alkaa heti ja vain pinta ruskistuu/karamellisoituu. Sen jälkeen uuniin ja rittävä lepo ennen leikkaamista.

Vaikutat ymmärtävän jotain liharuokien valmistuksesta, joten olisit voinut lisätä, että naudan ulkopaisti ei ole uunissa kokonaisena valmistettava ruhonosa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme yhdeksän