Kyllä minä nyt yhdet karjalanpiirakat leivon
Ikinä en ole tehnyt, mutta varmasti onnistuu. Vehnäjauhot on niin vähissä, että sämpylöistä on turha unelmoida. Ruisjauhoja ja riisejä kyllä löytyy.
YouTube ja Marttojen riisipiirakkaresepti saa kohta kyytiä.
Kommentit (10)
On kyllä hyviä kotitekoiset. Mulla tahtoo riisipuuro aina kiehua piirakoiden päällä paistaessa ja piirakoista tulee semmoisia räjähtäneen näköisiä.
Mulla on piirakkapulikka.
Olen nelikymppinen ja käyttänyt sitä vain muutaman kerran.
Joskus koulussa piirakkapulikalka tehtiin karjalanpiirakoiden kuoria.
Saattaisin onnistua piirakat paistamaan.
Vierailija kirjoitti:
Mulla on piirakkapulikka.
Olen nelikymppinen ja käyttänyt sitä vain muutaman kerran.Joskus koulussa piirakkapulikalka tehtiin karjalanpiirakoiden kuoria.
Saattaisin onnistua piirakat paistamaan.
Mullakin on pulikka. Käytän sitä pizzan teossa joskus jos en tee vain käsin. Silloin kun tein parit piirakat mulla ei vielä ollut sitä.
Vierailija kirjoitti:
On kyllä hyviä kotitekoiset. Mulla tahtoo riisipuuro aina kiehua piirakoiden päällä paistaessa ja piirakoista tulee semmoisia räjähtäneen näköisiä.
Tämä on vähän hauska. Piirakat kuulemma tehdään oman mallin mukaan.
Vierailija kirjoitti:
On kyllä hyviä kotitekoiset. Mulla tahtoo riisipuuro aina kiehua piirakoiden päällä paistaessa ja piirakoista tulee semmoisia räjähtäneen näköisiä.
Sulla liian löysää puuroa, se saa olla aika paksua. Kannattaa sitten lämpimänä levittää puuro pohjille, jäähtyneenä menee liian paksuksi.
Kananmuna jäähtyneeseen riisiin sekoitettuna muistaakseen esti sen ylikiehumisen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On kyllä hyviä kotitekoiset. Mulla tahtoo riisipuuro aina kiehua piirakoiden päällä paistaessa ja piirakoista tulee semmoisia räjähtäneen näköisiä.
Sulla liian löysää puuroa, se saa olla aika paksua. Kannattaa sitten lämpimänä levittää puuro pohjille, jäähtyneenä menee liian paksuksi.
Kylmään puuroon pitää sekoittaa muna. Se sitoo aneet kasaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On kyllä hyviä kotitekoiset. Mulla tahtoo riisipuuro aina kiehua piirakoiden päällä paistaessa ja piirakoista tulee semmoisia räjähtäneen näköisiä.
Sulla liian löysää puuroa, se saa olla aika paksua. Kannattaa sitten lämpimänä levittää puuro pohjille, jäähtyneenä menee liian paksuksi.
Marttojen mukaan puuro kannattaa tehdä edellisenä päivänä ja sitten ennen paistoa sekoitaa muna kylmään puuroon.
piirakoita meinaan leipoa siksi, koska en halua mennä kauppaan ja haluan pitää oman perheen suojassa.
AP
Kyllä. En minäkään ole tehnyt kuin kaksi kertaa, mutta ei se mielestäni ollut mitenkään hankalaa.