Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Haluan aina ravintolassa ylikypsän entrekoottin, Ranskan perunat, maustevoin ja tuoretta ketschuppia PULLOSTA!!! Juomaksi otan Coca kolaa

Vierailija
03.04.2020 |

Oletkos sinä sellainen moukka, että haluat ketschuppin pienestä pussista??

Kommentit (36)

Vierailija
1/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysyy cokismoukka.

Vierailija
2/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kysyy cokismoukka.

Mitä meinaat??

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä on mysteeri ainoastaan miksi valitset entrecoten. Olen aika hyvä kokki, ja paistan aivan hyvät pihvit.

Entrecote on kuitenkin sellainen kasa ronttista lihaa, etten viitsi vaivata itseäni sillä. Ihan oikeasti ulkofile on niin paljon helpommin lähestyttävää.

Näkemykseni mukaan entrecote sopii erinomaisesti jauhettavaksi ihan hienoksi jauhelihaksi. Eikä juuri muuhun.

Vierailija
4/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et voi olla tosissasi, on niin jurpo tilaus kun voi olla, MUTTA KYLLÄ MULLEKIN NYT KELPAISI! Täytyy myöntää! :D

Vierailija
5/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olin opiskeluvuosina kesätöissä Ahvenanmaan ja Ruotsin välillä menevillä risteilyaluksilla. Tarjoilijana buffetissa ja a la cartessa. 

En ikinä tule unohtamaan sitä käsittämätöntä vimmaa ja hysteriaa ruotsalaisten parissa kun tarjouksessa a la cartessa oli: 

- alkupala skagenleipä

- pääruoka naudanpihvi bearnaise-kastikkeella + valkosipuliperunat

- jälkkäri mansikat + vaniljajätski.

Se oli vuodesta toiseen (varmaan vieläkin) jotain aivan pimeetä. Siis ne ihmiset olivat oikeasti aivan HYSTEERISIÄ tän asian kanssa. 

Ja juomaksi yleensä iso 4-kalja + jägermeister/muu snapsi.

Vierailija
6/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tässä on mysteeri ainoastaan miksi valitset entrecoten. Olen aika hyvä kokki, ja paistan aivan hyvät pihvit.

Entrecote on kuitenkin sellainen kasa ronttista lihaa, etten viitsi vaivata itseäni sillä. Ihan oikeasti ulkofile on niin paljon helpommin lähestyttävää.

Näkemykseni mukaan entrecote sopii erinomaisesti jauhettavaksi ihan hienoksi jauhelihaksi. Eikä juuri muuhun.

Totta! Ei sitä sitjaketta syödessä auta vaikka olisi kuinka paljon ketsuppia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyh. Minä haluan porsaankyljyksen ja lasillisen maitoa sekä pottuvoita.

Vierailija
8/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja ikää oli? 5 vuotta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sanokaas kokit, olenko oikeassa sen ajatuksen kanssa, että Entrecote on keskitty, jotta saataisiin hieno nimi lehmän käyttökelvottomalle osalle ja sitä kautta ihmiset syömään sitä?

Vierailija
10/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olin opiskeluvuosina kesätöissä Ahvenanmaan ja Ruotsin välillä menevillä risteilyaluksilla. Tarjoilijana buffetissa ja a la cartessa. 

En ikinä tule unohtamaan sitä käsittämätöntä vimmaa ja hysteriaa ruotsalaisten parissa kun tarjouksessa a la cartessa oli: 

- alkupala skagenleipä

- pääruoka naudanpihvi bearnaise-kastikkeella + valkosipuliperunat

- jälkkäri mansikat + vaniljajätski.

Se oli vuodesta toiseen (varmaan vieläkin) jotain aivan pimeetä. Siis ne ihmiset olivat oikeasti aivan HYSTEERISIÄ tän asian kanssa. 

Ja juomaksi yleensä iso 4-kalja + jägermeister/muu snapsi.

Eipä ole ruotsalaisten makumieltymykset vuosien saatossa muuttuneet... :D

T. Laivaduunari

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisi kyllä kiva tilata sama setti, mutta medium miinuksena ja ilman ketsuppia. Alkoholikaan en oikein juo, mutta voisihan se lasi viiniä olla aika kiva juttu.

Tsemppiä karanteeniin ja haaveillaan muistakin ravintolan tarjoamista herkuista.

Vierailija
12/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palstan kalapuikko-pussimuusimammat ei osaa edes entrecot-pihivä paistaa. Eipä yllätä.

Kaikki maailman huippukokithan onkin miehiä 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olin opiskeluvuosina kesätöissä Ahvenanmaan ja Ruotsin välillä menevillä risteilyaluksilla. Tarjoilijana buffetissa ja a la cartessa. 

En ikinä tule unohtamaan sitä käsittämätöntä vimmaa ja hysteriaa ruotsalaisten parissa kun tarjouksessa a la cartessa oli: 

- alkupala skagenleipä

- pääruoka naudanpihvi bearnaise-kastikkeella + valkosipuliperunat

- jälkkäri mansikat + vaniljajätski.

Se oli vuodesta toiseen (varmaan vieläkin) jotain aivan pimeetä. Siis ne ihmiset olivat oikeasti aivan HYSTEERISIÄ tän asian kanssa. 

Ja juomaksi yleensä iso 4-kalja + jägermeister/muu snapsi.

Tuo ylempänä oleva menu nyt on vain talkkarineuvostolle ja 33 hylkeelle.

Rivivangeille tarjoillaan aamupalalla ja lounaalla vain ja ainoastaan jouluista "suklaa"puuroa. Puuro ei tosin sisällä oikeaa suklaata, vaan sitä sanotaan suklaapuuroksi, koska se on peräisin Alistajan "suklaa-aukosta".

Päivälliseksi on mahtijärkäleitä aasin vastalypsätyllä valkokastikkeella.

Vierailija
14/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vieläkin muistelen lämmöllä 80-90 lukuja kun autoreissun kohokohta oli käydä Simpukka-"ravintolassa" vetämässä lehtipihivi ranuilla. Lautasen reunalla oli pari tomaatinlohkoa ja kurkunviipaletta + persiljanoksa. Päälle kaadettiin ketsuppia ja HP-soosia. Ai, että oli hyvää 😋❤

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Palstan kalapuikko-pussimuusimammat ei osaa edes entrecot-pihivä paistaa. Eipä yllätä.

Kaikki maailman huippukokithan onkin miehiä 

Olen ammattikokki, ja paistanut vähän v i t u n monta pihviä. Silti jää syvästi salatuksi miksi joku haluaa entrecoten kun samalla rahalla saa ihan hyvänkin pihvin.

Ei se iljettävä sidekudos-/ rasvamassa mihinkään katoa vaikka kuinka paistaisit pätevästi.

Vierailija
16/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olin opiskeluvuosina kesätöissä Ahvenanmaan ja Ruotsin välillä menevillä risteilyaluksilla. Tarjoilijana buffetissa ja a la cartessa. 

En ikinä tule unohtamaan sitä käsittämätöntä vimmaa ja hysteriaa ruotsalaisten parissa kun tarjouksessa a la cartessa oli: 

- alkupala skagenleipä

- pääruoka naudanpihvi bearnaise-kastikkeella + valkosipuliperunat

- jälkkäri mansikat + vaniljajätski.

Se oli vuodesta toiseen (varmaan vieläkin) jotain aivan pimeetä. Siis ne ihmiset olivat oikeasti aivan HYSTEERISIÄ tän asian kanssa. 

Ja juomaksi yleensä iso 4-kalja + jägermeister/muu snapsi.

En ihmettele yhtään, tosi hyvä menu jos ei syö ulkona kuin kerran tai kaksi vuodessa. Ei silloin tarvitse mitään molekyyligastronomiaa ja gourmetia vaan eri tavalla hyvin tehtyä ruokaa kuin mitä normaalisti kotona saa.

Vierailija
17/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Palstan kalapuikko-pussimuusimammat ei osaa edes entrecot-pihivä paistaa. Eipä yllätä.

Kaikki maailman huippukokithan onkin miehiä 

Olen ammattikokki, ja paistanut vähän v i t u n monta pihviä. Silti jää syvästi salatuksi miksi joku haluaa entrecoten kun samalla rahalla saa ihan hyvänkin pihvin.

Ei se iljettävä sidekudos-/ rasvamassa mihinkään katoa vaikka kuinka paistaisit pätevästi.

Hei, nyt, ammattikokki! Kuka tahansa osaa paistaa kunnollisen pihvin sisäfileestä. Ei siihen tarvita ammattilaista. Mutta todellinen huippukokki tarvitaan silloin, kun pitää valmistaa hyvää ruokaa heikoimmistakin ruhon osista, kuten juuri entrecotesta. Kunnollinen ammattikokki pystyy hyödyntämään koko ruhon: pihveiksi, paisteiksi, kyljyksiksi, makkaroiksi, jauhelihaksi, keitoiksi, liemiksi, muhennoksiksi jne.

Vierailija
18/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nykäsen Masa vainaakin joi aikanaan treenatessaan ketsuppia suoraan pullosta. Ohensi kuulemma verta juuri sopivasti.

Vierailija
19/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No onneksi mun ei tarvii tota syödä.

Mä en ymmärrä mikä maustevoissa nyt on niin hyvää. Ei mun annokseen kiitos.

Vierailija
20/36 |
03.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Palstan kalapuikko-pussimuusimammat ei osaa edes entrecot-pihivä paistaa. Eipä yllätä.

Kaikki maailman huippukokithan onkin miehiä 

Olen ammattikokki, ja paistanut vähän v i t u n monta pihviä. Silti jää syvästi salatuksi miksi joku haluaa entrecoten kun samalla rahalla saa ihan hyvänkin pihvin.

Ei se iljettävä sidekudos-/ rasvamassa mihinkään katoa vaikka kuinka paistaisit pätevästi.

Eli et osaa paistaa edes itsellesi entrecôtea.

Oletko ammattikokki Mäkkärissä vai ABC:llä?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan yhdeksän