Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paistatko lohen uunissa nahka ylöspäin vai alaspäin?

Vierailija
02.04.2020 |

?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alaspäin.

Vierailija
2/11 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylöspäin, niin se ei jää vuokaan kiinni. Rapea nahka on helppo sit nostaa vaan kalan päältä pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alaspäin. Ei ole mikään mielipidekysymys, vaan oikea tapa. Aika vaikea sinne alle laittaa mausteet: tillit, sitruunat yms...

Vierailija
4/11 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

ANNA NIIDEN LOHIEN OLLA MERESSÄ

J PÄÄKKÖNEN

Vierailija
5/11 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otan nahan ensin pois. 

Vierailija
6/11 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nahka alaspäin tietenkin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taakse vedettynä.

Vierailija
8/11 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nahka ylöspäin, ensimmäiset 10 min. Sen jälkeen revin nahan pois, maustan kalan ja palautan sen uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Otan nahan ensin pois. 

Niin minäkin, en halua suomujen lilluvan smetanassa, jota laitan uunilohen päälle, käytän tätä reseptiä, mutta otan aina nahan pois.

https://papunet.net/kuva/ruokaohjeet/paaruuat/uunilohi

Vierailija
10/11 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nahka ylöspäin, ensimmäiset 10 min. Sen jälkeen revin nahan pois, maustan kalan ja palautan sen uuniin.

Samoin teen ja kun vetäisen sen nahan pois, kasvin sen harmaan mössön pois ja maustan vasta sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
02.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nahka alaspäin, koska silloin pinnasta tulee rapea

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme kolme