Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruoka-aineet, jotka nostavat vastustuskykyä?

Vierailija
28.03.2020 |

Koronvirus on uusi tauti,oten siihen eiole lääkkeitä, kuitenkin vanha kansa on aina tiennyt, että jotkin ruoka-aineet vaikuttavat vahvasti elimistöön: valkosipuli antibakteerinen, sokeri nostaa tulehdusarvoja yms. Nyt on koronakotoilun takia aikaaja mahdollisuuksia keskittyä terveelliseen ruoanlaittoon. Tarjoa vinkkejä ruoka-aineisiin tai resepteihin, jotka nostavat vastustuskykyä ja sitä kautta pienentävät koronaviruksen jälkitautien voimaa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän kaksi