Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruokia, jotka teette mielestänne "paremmin kuin muut"

Vierailija
03.03.2020 |

Bravuurit jakoon!

Kommentit (35)

Vierailija
1/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

lasagne

Vierailija
2/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihamakruboksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

paella

Vierailija
4/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lasakne

Vierailija
5/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kerro, se on salaisuus. Haluan olla edelleen paras kokki tuossa bravuuriruuassani.

Vierailija
6/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tsatsiki. Ei sinänsä RUOKA, mutta kuitenkin.

Läheiseni on naimisissa kreikkalaisen kanssa ja häneltä olen oppinut tsatsikin salat vuosia sitten.

Tsatsikissa pitää olla...

...paksua maustamatonta jogurttia

...suolaa

...pippuria

...kuivattua tilliä

...valkosipulia

...reilusti oliiviöljyä

...vähän sitruunamehua

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

sitruunakastike

Vierailija
8/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki kehuu aina minun kanapastaa. En oikein osannut mieltää sitä ihmeelliseksi ennen kuin se alkoi saamaan kehuja.

Laitan kermakastikkeen sekaan aina mangomössöä, toimii erittäin hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen keskimääräistä parempi kokki, osaan tehdä monenlaisia juttuja. Mikään huippu en kyllä ole.

Vierailija
10/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vihertippurikastike 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole kaksinen kokki, mutta teen kaikki ruoat paremmin kuin keskimääränen tallaaja, koska teen kaikki ruoat kunnollisista raaka-aineista ja käytän myös suolaa tarpeeksi. 

Vierailija
12/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monet kehuvat useita ruokiani, mutta luulen että se johtuu enimmäkseen siitä että käytän ruoassa oikeaa kermaa ja voita. En kitsastele myöskään mausteiden kanssa. Peruskotiruokaa kokatessa en mieti koskaan kaloreita, syömme yleensä aina kevyemmin muut ruoat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soikkubiiffikset

Vierailija
14/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytekakut. Yllättävän moni tuttu tekee kamalan kuivia. Kyllä tortussa olis hyvä olla myös kosteutta :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sienikastike <3

Vierailija
16/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannulla paistettu kana. Maustan sen aina itse ja annan maustua pitkään ennen kuin paistan sen. Mukaan vielä uunijuureksia ja maustevoita. Tuota ruokaa läheiset aina toivovat kun heille kokkaan.

Vierailija
17/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äkkiseltään sanoisin, että pmasta mielestä cannelonit.

Syynä on se, että teen eri tekniikalla kuin muut.

Pasta bolognese, minulla on aikaa ja halua hauduttaa kastiketta tunteja ja teen kunnon kasvispohjan kastikkeeseen.

Lihapullat, uskallan käyttää rasvaistlihaa lihapullissa.

Muutama intialainen ja thaikkuruoka.

Vierailija
18/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kraavittua lohta ja paellaa pedissä.

Vierailija
19/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihapullat ihan ehdottomasti.Taitoa vaatii muutoinkin tehdä sipulitonta hyvää ruokaa,vähäsuolaisena.Meillä arvostetaan minun laittamaa ruokaa,paras kiitos on,kun mieheni sanoi laivalla aterioidessa,että hän saa kotonakin huomattanasti parempaa,kun se on tekemääni.

Vierailija
20/35 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Runsas suolan käyttö aiheuttaa osteoporoosia eli haurastuttaa luita.

Ennen suolattiin ruoka voimakkaasti ja siksi vanhemmilla naisilla on hyvin hauraat luut.

Joten eipä kannattaisi kehuskella runsaalla suolan käytöllä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi neljä