Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ravintola alan ihmiset

Mietin
24.02.2020 |

Onko helppo keissi,50 asiakasta,aamupalana puuro,juomat,leikkeleet,(leipien leipomiset jne.)ja niiden tarjoilu,lisääminen ja siihen lopputiskit kahvikupit juomalasit,aterimet,tarjottimet,lautaset,leipälautaset ja kaikki muu.
Selviääkö yksin?onko kellään työpaikalla yksin näitä vuoroja?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
24.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos etukäteen laitat kaiken valmiiksi, ja kaikki on asiakkaiden itse noudettava buffasta eli ei mitään pöytiin tarjoilua, niin tuohan menee varsin helposti. Pari tuntia jos varaat valmisteluaikaa ennen aamiaisen alkua, niin hyvin riittää, ja ehkä tunnin verran siivoamiseen ja tiskiin aterian jälkeen.

Sitten riippuu enää lähinnä siitä, mikä on buffan kapasiteetti, eli kuinka usein joudut sitä täyttämään, ja vastaavasti salin puolen kapasiteetti eli joudutko koko ajan tyhjentämään pöytiä jotta uudet asiakkaat pääsevät ruokailemaan. Mutta 50 asiakasta nyt on niin pieni määrä, ettei luulisi tuottavan suurempia ongelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla