Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten teet sen parhaan makaronilaatikon?

Vierailija
22.02.2020 |

...

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
22.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän makaronit lihaliemessä ja maustan hyvin. Paistan sipulin ja jauhelihan pannulla. Sekoitan molemmat ainekset ja laitan vuokaan. Uunissa 250 astetta ja vajaa tunti.

Vierailija
2/9 |
22.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Keitän makaronit lihaliemessä ja maustan hyvin. Paistan sipulin ja jauhelihan pannulla. Sekoitan molemmat ainekset ja laitan vuokaan. Uunissa 250 astetta ja vajaa tunti.

Millä maustat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
22.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maustan jauhelihan pannulla. Munamaidossa ei ole kuin vähän suolaa.

Paljon pizzamaustetta lihaan. Siis todella paljon. Ja chiliä.

Vierailija
4/9 |
22.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisään joukkoon porkkanaraastetta tai raejuustoa.

Vierailija
5/9 |
22.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan sillai perinteisesti. Keitän makaronit vedessä melkein kypsäksi. Paistan jauhelihan ja sipulihakkeen (ja usein kourallisen porkkanaraastetta) pannulla ja maustan (mustapippurilla ja provencen yrttiseoksella tai persiljalla). Sekoitan kaiken uunivuoassa, kaadan päälle munamaidon (maitoa, munaa, kasvislientä) ja työnnän uuniin 200 astetta 40 min.

tarjotaan porkkanaraasteen, höyrytetyn parsakaalin, herneiden ja aurajuustomurujen kanssa. Ketsuppiakin voi laittaa tarjolle.

Vierailija
6/9 |
22.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Inhoan munamaitoa, joten sulatan paketin Koskenlaskijaa litraan lihalientä. Jauhelihan ja sipulin maustan pippurisekoituksella, Herbamarella, paprikajauheella ja chilillä. Toki tuo juusto tekee siitä kaloripommin, mutta hyvää on kaikkien mielestä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
22.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Keitän makaronit lihaliemessä ja maustan hyvin. Paistan sipulin ja jauhelihan pannulla. Sekoitan molemmat ainekset ja laitan vuokaan. Uunissa 250 astetta ja vajaa tunti.

Onpa ankeaa

Vierailija
8/9 |
22.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen Kari Aihisen ohjeella, löytyy googlettamalla

Ihan törkeän hyvää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
22.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Inhoan munamaitoa, joten sulatan paketin Koskenlaskijaa litraan lihalientä. Jauhelihan ja sipulin maustan pippurisekoituksella, Herbamarella, paprikajauheella ja chilillä. Toki tuo juusto tekee siitä kaloripommin, mutta hyvää on kaikkien mielestä

Sama. Keitän makaronit puolikypsiksi runsaassa lihaliemessä, valutan ne ja otan liemen talteen. Lisään liemeen rasiallisen maustettua tuorejuustoa, esim. valkosipuli, yrtti, aurinkokuivattu tomaatti). Jauhelihan kypsennän ja maustan miedosti pannulla. Sitten sekoitan sen makaronin kanssa uunivuokaan, keitinlihaliemi-tuorejuustosekoitus päälle ja uuniin kypsymään. Sipulia en käytä.

Maku on täyteläinen ja pehmeä. Jauhelihaa laitan joskus runsaammin.