Miten teet sen parhaan makaronilaatikon?
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Keitän makaronit lihaliemessä ja maustan hyvin. Paistan sipulin ja jauhelihan pannulla. Sekoitan molemmat ainekset ja laitan vuokaan. Uunissa 250 astetta ja vajaa tunti.
Millä maustat?
Maustan jauhelihan pannulla. Munamaidossa ei ole kuin vähän suolaa.
Paljon pizzamaustetta lihaan. Siis todella paljon. Ja chiliä.
Lisään joukkoon porkkanaraastetta tai raejuustoa.
Ihan sillai perinteisesti. Keitän makaronit vedessä melkein kypsäksi. Paistan jauhelihan ja sipulihakkeen (ja usein kourallisen porkkanaraastetta) pannulla ja maustan (mustapippurilla ja provencen yrttiseoksella tai persiljalla). Sekoitan kaiken uunivuoassa, kaadan päälle munamaidon (maitoa, munaa, kasvislientä) ja työnnän uuniin 200 astetta 40 min.
tarjotaan porkkanaraasteen, höyrytetyn parsakaalin, herneiden ja aurajuustomurujen kanssa. Ketsuppiakin voi laittaa tarjolle.
Inhoan munamaitoa, joten sulatan paketin Koskenlaskijaa litraan lihalientä. Jauhelihan ja sipulin maustan pippurisekoituksella, Herbamarella, paprikajauheella ja chilillä. Toki tuo juusto tekee siitä kaloripommin, mutta hyvää on kaikkien mielestä
Vierailija kirjoitti:
Keitän makaronit lihaliemessä ja maustan hyvin. Paistan sipulin ja jauhelihan pannulla. Sekoitan molemmat ainekset ja laitan vuokaan. Uunissa 250 astetta ja vajaa tunti.
Onpa ankeaa
Teen Kari Aihisen ohjeella, löytyy googlettamalla
Ihan törkeän hyvää
Vierailija kirjoitti:
Inhoan munamaitoa, joten sulatan paketin Koskenlaskijaa litraan lihalientä. Jauhelihan ja sipulin maustan pippurisekoituksella, Herbamarella, paprikajauheella ja chilillä. Toki tuo juusto tekee siitä kaloripommin, mutta hyvää on kaikkien mielestä
Sama. Keitän makaronit puolikypsiksi runsaassa lihaliemessä, valutan ne ja otan liemen talteen. Lisään liemeen rasiallisen maustettua tuorejuustoa, esim. valkosipuli, yrtti, aurinkokuivattu tomaatti). Jauhelihan kypsennän ja maustan miedosti pannulla. Sitten sekoitan sen makaronin kanssa uunivuokaan, keitinlihaliemi-tuorejuustosekoitus päälle ja uuniin kypsymään. Sipulia en käytä.
Maku on täyteläinen ja pehmeä. Jauhelihaa laitan joskus runsaammin.
Keitän makaronit lihaliemessä ja maustan hyvin. Paistan sipulin ja jauhelihan pannulla. Sekoitan molemmat ainekset ja laitan vuokaan. Uunissa 250 astetta ja vajaa tunti.