Muita, jotka eivät ymmärrä valkosuklaan suosiota?
Suklaata otan mielelläni, mutta valkosuklaan olemassaoloa en ymmärrä. Onko täällä ihmisiä, jotka oikeasti pitävät valkosuklaasta? Ostavat sitä itse?
Kommentit (35)
Suklaata sen olla pitää eikä mitään karkkia.
Mulla alkaa kurkku kutisemaan valkosuklaasta. Siinä on jotakin mille olen allerginen.
Eikä se muutenkaan ole edes hyvää. Pelkkää sokeroitua maitojauhetta.
Valkosuklaa on ällöä. Maistuu sokeriselle maitojauheelle joka sekoitettu pattirasvaan. Eihän se edes ole suklaata.
Minä pidän valkosuklaasta ja ostankin sitä. Nämä makuasioista vänkäämiset ovat hieman turhia. Itse en pidä oikein tummasta suklaasta, mutta moni kaveri tykkää kyllä.
Vierailija kirjoitti:
Valkosuklaa on parempaa.
Millä tavalla? Kuvaile.
Leivonnassa käytän, mutta sellaisenaan en tykkää. Tunkkaisen makuinen ja lälly.
valkosuklaa on parasta, mutta ei kaikki. Valkosukalista ainakin Royal, Toblerone ja joku sellanen neliönmuotoinen jossa on pähkinöitä maistui. Lisäksi Pirkka valkosuklaa tikkujäätelöt.
Valkosuklaa ei ole mitään suklaata. Siinä on pelkkää kaakaovoita eikä yhtään kaakaomassaa.
En ymmärrä edes suklaan suosiota.
Vierailija kirjoitti:
🙋♀️
Onko tämä nyt myöntävä vastaus kysymykseen "muita, jotka eivät ymmärrä valkosuklaan suosiota" vai kysymykseen "onko täällä ihmisiä, jotka oikeasti pitävät valkosuklaasta"?
Joo en ymmärrä valkosuklaata.
Mietin joskus, voisiko se olla hyvää, jos olisi vähemmän makeaa, ts. siinä olisi vain sokeria eikä äitelää glukoosisiirappia. Erottuisiko siinä silloin jotain samantapaista herkullista omaa aromia kuin on vaikka voin maku toffeessa tai kookoksen maku. Toistaiseksi en kuitenkaan ole saanut mitään hyvää valkosuklaata.
Valkosuklaa ei ole kotimaista,se tuodaan esim,belletin muodossa Belgiasta.Suomessa sulatus ja niin SINI-VALKOINEN suklaa .
Valkosuklaa ei maistu miltään ja on ällön rasvaista. Suklaa ei tunnu ällön rasvaiselta, vaan ihanalta. Tuntuu, että samat kalorit joutuu syömään valkosuklaassa kuin suklaassakin, ja tulee vain vihaiseksi.
Kaakaomassa on ällöttävää. Kuivaa ja tunkkaisen makuista pthyi!
A.A kirjoitti:
Valkosuklaa ei ole kotimaista,se tuodaan esim,belletin muodossa Belgiasta.Suomessa sulatus ja niin SINI-VALKOINEN suklaa .
Mikä ihmeen belletti? Sellaista ei ole olemassakaan. Tarkoitatko pellettiä? Miksi et sitten kirjoita niin?
En ymmärrä minkään sokerimössöjen suosiota. Maistuu karmealle ja on terveysriski. Siinäkin tapauksessa ettei ole ylipainoa.
Pidän kovasti valkosuklaasta. Pidän myös maitosuklaasta ja tummasta suklaasta mutta valkosuklaa on suosikkini. Makuja on monia. Minä en taas voi ymmärtää, miten joku voi pitää salmiakista. Salmiakin ja valkosuklaan yhdistäminen saa minut ihan hulluksi ;)
Niin, minä taas en pidä rusinoista, joten miksi niitä oikein valmistetaan? Kun enhän minä niistä pidä niin, miksi kukaan muukaan pitäisi? Valkosuklaa on silloin tällöin ihan hyvää, mutta en vertaisi sitä tavalliseen. Ovat aika kaukana tosistaan, niin kuin esimerkiksi lakritsi ja salmiakki.
🙋♀️