Onko naudan jauhelista tehdyt lihapullat
varmasti kypsiä kun paistaa 180 astetta n. 30 - 40 min
Kommentit (16)
Riippuu pullan koosta tämä kypsennysaika, kiertoilma vai ei jne.
Mutta yleensä puol tuntiä riittää.
Jos on vanhaa lihaa, pistä lisää aikaa ja lämpötilaa, 200 ainakin ja 45 minsaa.
Jos ne on tosi isoja niin kyllä. Saattaa myös olla todella kuivia jos on pieniä.
Koosta riippuen voi jo vaikka vartin päästä halkaista yhden ja näkee onko jo, vai antaako olla vielä hetki.
Vierailija kirjoitti:
Jauheli on hyvää
Jauhenli
Tuossa vaiheessa jo ylikypsiäkin kumisia palloja. Mutta jostainhan se ruuanlaiton opettelu on aloitettava, vaikka sitten ylikypsistä lihapullista.
250 astetta ja 12-15 minuuttia ja on kypsiä.
200 astetta ja 30min niin jauhelipullat on kypsiä 😊
Jobsa vaikka halkaisisit yhden 25 minuutin kohdalla ;)
Sinccis
Mä paistan kiertoilmassa 225 asteessa n. 10-15 minuuttia, riippuen pullien koosta.
No halkaise yksi pulla ja katso miltä se näyttää. On se nyt hyvänen aika taas vaikeata..
Miksi niiden pitäisi olla varmasti kypsiä, onko iiha vanhaa vai?