Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Martta-apua! Millaista "liimaa" käytätte leipomisessa?

Vierailija
28.01.2020 |

Syötäväksi kelpaavaa ja mahdollisimman pitävää.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
28.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän helpottaisi vastaamista, jos kertoisit mitä leivot ja mitä liimaat. Sulatetulla sokerilla voi liimata piparkakkutalon, mutta jossain toisessa leivonnaisessa sopii paremmin esim. voikreemi.

Vierailija
2/4 |
28.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vähän helpottaisi vastaamista, jos kertoisit mitä leivot ja mitä liimaat. Sulatetulla sokerilla voi liimata piparkakkutalon, mutta jossain toisessa leivonnaisessa sopii paremmin esim. voikreemi.

Kaikki tällaiset täytekakun, muffinssien yms. kaltaiset leivonnaiset. Tarkoituksena olisi liimata yksityiskohtia paikallaan niin liiman pitäisi oikeasti pitää ja kestää painoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
28.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulatettu suklaa, pikeeri eli tomusokerin ja veden + tilkka sitruunamehua seos... aika paljon kyllä riippuu tilanteesta, kakuissa ja muffinsseissa yleensä riittää kun tökkää kuorrutteeseen kiinni? Koristelut parasta tehdä paikan päällä jos mahdollista.

Vierailija
4/4 |
28.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sulatettu suklaa, pikeeri eli tomusokerin ja veden + tilkka sitruunamehua seos... aika paljon kyllä riippuu tilanteesta, kakuissa ja muffinsseissa yleensä riittää kun tökkää kuorrutteeseen kiinni? Koristelut parasta tehdä paikan päällä jos mahdollista.

Pikeeri on munanvalkuaista ja tomusokeria

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi kaksi