Leivonnaisia tai ruokia, joiden hypetystä et ymmärrä
Minä en ymmärrä macarons leivoksia, enkä sushia.. :D Makuja on toki monia, nämä ovat vain mielipiteitäni.
Kommentit (239)
Rahka, parsakaali, homejuusto, piimä, aromisuola, liemikuutiot, raejuusto, ananas, suomalainen "siideri"...
Kaikki, mihin liittyy kookos jossakin muodossa.
Vierailija kirjoitti:
Rahka, parsakaali, homejuusto, piimä, aromisuola, liemikuutiot, raejuusto, ananas, suomalainen "siideri"...
Kuka hypettää aromisuolaa? Tai raejuustoa? :D
Tän päivän synttärikakut on sellaisia "taideteokksia" ettei mitään rajaa. Eikö mikään enää riitä?? Onneksi minun lapset on syntyneet -80 luvulla, kun kakun koristeeksi kelpasi kermavaahto ja nonparellit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rahka, parsakaali, homejuusto, piimä, aromisuola, liemikuutiot, raejuusto, ananas, suomalainen "siideri"...
Kuka hypettää aromisuolaa? Tai raejuustoa? :D
Palstamammat.
Kun samassa viestissä on useampi niin ei voi peukuttaa, kun yhdestä on samaa mieltä ja toisesta ei.
Voikreemillä kuorrutetut/täytetyt täytekakut.. Kermalla tulee minun mielestäni paras
Graavikala. En syö mitään raakaa kalaa, en siis myöskään sushia.
Parsa. Koostumus epämiellyttävä ja maku pliisu. Pissa haisee tosi oudolta syönnin jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Avokadopasta, mokkapalat
Googlaa maailman parhaat mokkapalat. Lupaan että eivät ole kuivia kuten perusreseptillä tulee. Parhaimmillaan leipomista seuraavana päivänä.
Nyhtökaura, härkis, tuorepuurot, riisikakut, mikä tahansa pasta.
Mantelimassa täytteinen laskiaispulla. Kyllä se on vadelmahillolla ja kermavaahdolla :P
En ole koskaan ollut kovin innoissani hampurilaisista. Jotkuthan tilaa melkein aina ravintolassakin sellaisen.
Muffinssit