Help, täytyykö juustokakun välttämättä olla jääkaapissa yön yli?
Pitäisi tehdä juustokakku, olen melko kokematon niiden kanssa ja ohjeessa sanottiin, että jääkaapissa yön yli. Kakku pitäisi tarjoilla tänään myöhemmin illalla. Riittääkö tuo n. 6 tuntia jääkaapissa vaikka ohjeessa kehotetaan pitämään kylmässä yön yli? Neuvokaa tyhmää. :D
Kommentit (6)
Juustokakku jäis multa kyllä syömättä.
Vierailija kirjoitti:
Toki riippuu ohjeesta, mutta itse olen usein tehnyt juustokakun samana päivänä. Voit pitää kakkua hetken pakkasen puolella, niin jäähtyy ainakin nopeampaa :)
Okei kiitos neuvosta! :) Ap
Vierailija kirjoitti:
Juustokakku jäis multa kyllä syömättä.
Sitähän tässä kysyttiinkin ;)
Minulla viimeksi riitti se 4h mitä siinä ohjeessa oli, tosin oli sellainen "löysän kiinteä". Pysyi kyllä kasassa mutta juuri ja juuri. Yön jälkeen oli sitten kunnolla kiinteä. Eli voit tarjota.
Juustokakku jähmettyy parhaiten kuun vaikutuksesta, siksi sen kannattaa antaa hyytyä yön yli.
Tai sit ei. Usein noissa ohjeissa lukee "yön yli ta vähintään N tuntia", N vaihtelee juustokakuissa 4-8 tunnin välillä. Pakastintakin voi käyttää prosessin nopeuttamiseen.
Toki riippuu ohjeesta, mutta itse olen usein tehnyt juustokakun samana päivänä. Voit pitää kakkua hetken pakkasen puolella, niin jäähtyy ainakin nopeampaa :)