Voiko ravintolassa alkupalan ottaa pääruuaksi
Kommentit (10)
Tietysti voi. Voi myös ottaa vaikka pelkän jälkiruuan.
Kyllä voi.
Jos syö muiden kanssa kannattaa tilausta tehdessä täsmentää että ottaa ko. alkuruoan pääruoaksi niin saa sen samaan aikaan muiden pääruokien kanssa.
Voi. Eihän kaikki syö myöskään jälkiruokaa tai syö vain sen.
Voi tietysti. Syön usein alkuruokakeiton pääruoaksi.
Kyllä voi. Jos on pieniruokainen niin miksi ei. Tosin ei sitten kannata suuriruokaisena yllättyä, jos alkuruoka onkin pieni.
No totta kai. Syö mitä haluat, milloin haluat. Aloita vaikka jälkiruoasta, jos siltä tuntuu. (Ainoa poikkeus joka tulee äkkiseltään mieleen ovat maistelumenyyt yms., jotka yleensä tulevat siinä järjestyksessä kun tulevat.)
Vaimoni useinkin syö alkuruoan alkuun, ja jonkun toisen alkuruoan pääruoaksi.
Syön usein alkuruokana perhepitsan ja pääruokana erittäin ison palan lasagnea, jonka päälle iso kasa juustoraastetta. Jälkkäriksi pellillisen pannukakkua jäätelöllä ja mansikkahillolla.
Buffetissa, etenkin ruotsinlaivalla, minä syön pelkästään kylmiä alkupaloja. Alkupalaksi, keitoksi, pääruuaksi ja jälkkäriksi.
Voi, mutta jos menee amarilloon ja on hoikka niin kannattaa miettiä 😂 kerran tilasin pelkän alkuruuan kun olin hiljattain syönyt enkä ollut kovin nälkäinen. Tullessamme sisään ravintolaan, tarjoilijanainen kehui mekkoani ja lisäsi vielä että hänkin käyttäisi jos olisi tuollainen kroppa (en siis ole missään mallimitoissa edes, kyseinen mekko vaan on hyvännäköinen päällä). Tilasin sitten ne alkuruuat ja hän haukkuu henkeä erittäin dramaattisesti ja kommentoi jotain niistä että on pieni annos yms. Ja sitten myöhemmin kävi ainakin kolme kertaa kommentoimassa ja "kannustamassa" että jaksanko syödä nyt varmasti 😅
Voi.
Jos syömme kolme ruokalajia, niin valitsen usein kaksi alkuruokaa eli toisen pääruoaksi.