Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kumpi on pahempi verisuonille; voi vai palmuöljymargariini?

Vierailija
09.01.2020 |

Mietin että kumpi nyt edes virallisten suositusten mukaan on parempi vaihtoehto, voi-kasvisrasvasekoitus vai margariini, kun kaikissa margariineissa näyttää olevan palmuöljyä. Eikö palmuöljykin ole kovaa rasvaa?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viralliset suositukset vispaa laidasta laitaan muutaman vuoden välein (esim. kananmunasuositukset 1 päivässä liikaa, sitten 1 päivässä hyväksi terveydelle) joten luottaisin luonnolliseen vaihtoehtoon.

Vierailija
2/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikissa margariineissa ei ole palmuöljyä. Itse valitsen aina palmuöljyttömän margariinin. Luotan tieteelliseen näyttöön, en mielikuviin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikissa margariineissa ei ole palmuöljyä. Itse valitsen aina palmuöljyttömän margariinin. Luotan tieteelliseen näyttöön, en mielikuviin.

Missä margariinissa ei ole? Olen yrittänyt löytää.

Vierailija
4/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kaikissa margariineissa ei ole palmuöljyä. Itse valitsen aina palmuöljyttömän margariinin. Luotan tieteelliseen näyttöön, en mielikuviin.

Missä margariinissa ei ole? Olen yrittänyt löytää.

Esimerkiksi keiju 3 öljyä! On myös hyvänmakuinen ja kotimainen.

Vierailija
5/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mieluummin oranki hedelmäpuussa kuin lehmä pihatossa tai laitumella.

Vierailija
6/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kumpikaan ei ole hyvästä. Pikaisesti tietokannoista etsimällä en kuitenkaan löytänyt tutkimusta, jossa olisi edes yritetty vertailla noita kahta keskenään, joten mahdotonta sanoa, kumpi on enemmän tai vähemmän pahasta kuin toinen. Kumpaakaan ei kannata syömällä syödä, mutta muun ruokavalion ohessa satunnaisesti tuleva pieni määrä ei ketään tapa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kaikissa margariineissa ei ole palmuöljyä. Itse valitsen aina palmuöljyttömän margariinin. Luotan tieteelliseen näyttöön, en mielikuviin.

Missä margariinissa ei ole? Olen yrittänyt löytää.

Esimerkiksi keiju 3 öljyä! On myös hyvänmakuinen ja kotimainen.

Tässä on kookosrasvaa. Sekin on kovaa rasvaa. Yritän miettiä mikä olisi terveellisempää kuin voi, jota pitäisi välttää kovan rasvan takia, mutta onko mitään järkevää vaihtoehtoa edes?

Vierailija
8/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kaikissa margariineissakin on kovaa rasvaa, ei ole oikein mitään järkeä vältellä noita voiseoksia, jotka kuitenkin maistuu parhaalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kaikissa margariineissa ei ole palmuöljyä. Itse valitsen aina palmuöljyttömän margariinin. Luotan tieteelliseen näyttöön, en mielikuviin.

Missä margariinissa ei ole? Olen yrittänyt löytää.

Esimerkiksi keiju 3 öljyä! On myös hyvänmakuinen ja kotimainen.

Tässä on kookosrasvaa. Sekin on kovaa rasvaa. Yritän miettiä mikä olisi terveellisempää kuin voi, jota pitäisi välttää kovan rasvan takia, mutta onko mitään järkevää vaihtoehtoa edes?

Jos vertaillaan ravintosisältöä, sitä tyydyttynyttä eli "kovaa" rasvaa on tuossa keijussa huomattavasti vähemmän, kuin voidaan, tai voi-kasviöljyseoksessa. Margariineissa on pakko olla hiukan jotain ns. kovaa rasvaa, jotta se pysyy kasassa.

Vierailija
10/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kaikissa margariineissa ei ole palmuöljyä. Itse valitsen aina palmuöljyttömän margariinin. Luotan tieteelliseen näyttöön, en mielikuviin.

Missä margariinissa ei ole? Olen yrittänyt löytää.

Esimerkiksi keiju 3 öljyä! On myös hyvänmakuinen ja kotimainen.

Tässä on kookosrasvaa. Sekin on kovaa rasvaa. Yritän miettiä mikä olisi terveellisempää kuin voi, jota pitäisi välttää kovan rasvan takia, mutta onko mitään järkevää vaihtoehtoa edes?

Jos vertaillaan ravintosisältöä, sitä tyydyttynyttä eli "kovaa" rasvaa on tuossa keijussa huomattavasti vähemmän, kuin voidaan, tai voi-kasviöljyseoksessa. Margariineissa on pakko olla hiukan jotain ns. kovaa rasvaa, jotta se pysyy kasassa.

Sori, autocorrect:D siis VOISSA tai voi-kasviöljyseoksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kumpikaan ei ole välttämätöntä ravintoa.

Vierailija
12/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kumpikaan ei ole välttämätöntä ravintoa.

Jos miettisin vain välttämätöntä ravintoa, olisi varmaan sama syödä jotain nappulaa, kuten kissat ja koirat. Ruoalla kuitenkin on ihmisille yleensä muitakin merkityksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
09.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen jättänyt kaikki margariinit jo ajat sitten kokonaan pois. Leivän voi ihan hyvin syödä ilmankin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä yksi