Voiko riisipuuroa pakastaa?
Kommentit (10)
Voi, mutta rakenne kärsii, lettutaikinaksi.
Voi mutta miksi. Laitan pitsan pohjaan riisipuuron jämät ja tulee tosi hyvää. Voi siitä tehdä sämpylöitä tai riskojakin. Kylmässä jääkaapissa se kyllä säilyy viisi päivääkin.
Keitettyjä perunoita pilkoin uunipellille ja ripsutin päälle voinmakuista öljyä valkosipuli murskeella sekä pieneksi silputtua kinkkua ja juustoraastetta päälle. On se herkkuani. Pyttipanusta vähän parempi versio. Meillä kotona oli aina pyttipannua ja inhosin sitä kun siinä oli halvinta paska makkaraa eikä mitään mausteita. Nyt kun sen tekee laadukkaasta lihasta ja osaa maustaa sen niin se maailman parasta herkkua.
Kyllä voi. Ei liian pitkäksi aikaa. Sulatuksen jälkeen pitää kuumentaa kattilassa uudelleen ja on hyvää.
Hei! Miten tämä liittyy riisipuuroon?
Vierailija kirjoitti:
Kaiken ruuan voi pakastaa.
Alanuolittajille, kaiken ruoan voi pakastaa. On ihan toiset kysymykset kannattaako, onko se järkevää ja onko ruoka pakastamisen jälkeen syömäkelpoista.
Kysymyksenä samantasoinen kuin voiko kaikkia sieniä syödä. Vastaus on, että toki voi, mutta toisia sieniä vain kerran.
-eri-
Voi.