Torttutaikinalevyt unohtuivat kassiin ja nyt sulana. Voiko ne pakastaa uudelleen?
Kommentit (15)
Tekisin tortut tänään ja lämmittäisin ne huomenna
Eikös perussääntö ole että kertaalleen sulanutta ei saa uudelleen pakastaa. Ihan sama mikä ruoka kyseessä tai ruuan ainesosa.
Säilyyhän ne huomiseen jääkaapissa. Minä ostin myös eilen taikinaa ja panin jääkaappiin ja huomenna vasta leivon. Eihän niissä mikään mene pilalle. Minulla ollut jääkaapissa joskus kolmekin päivää.
Jääkaappiin. Paitsi, piankos ne pyöräytät.
Hyvin säilyy parvekkeella, jos eivät ole viikkoa kassissa maanneet.
Ei muuta kuin leivot valmiiksi ja huomenna hintsusti lämmitä mikrossa ennen tarjoilua. Täydestä menee ,kun aattona muutenkin syödään niin paljon.
Kiitos vastauksista. Laitoin jääkaappiin ja paistan huomenna.
Ovat jo tarttuneet toisiinsa kiinni ja käyttökelvottomia. Niin käy, jollei levitä niitä jäisinä sulamaan.
Eiköhän se taikina säily jääkaapissa huomiseenkin. Voi ne laittaa pakastimeenkin uudelleen, jos haluaa. Elintarvikkeita voi pakastaa uudelleen jos ne käyttää sitten lyhyen ajan sisällä. Uudelleen pakastus lyhentää säilyvyyttä niin paljon, että sitä ei varmuudenvuoksi yleensä suositella tehtäväksi lainkaan. Kyllä se silti siellä viikon säilyy ihan hyvänä, kun tuo taikina ei ole mikään nopeastipilaantuva riskialtis elintarvike muutenkaan.
Kääri miehesi niihin ja paista hanukas.
Mihin kassiin ne jäi? Tyhjensitkö siis muut ostokset pois ja jätit pakkastuotteet kassiin ja kassi kaappiin? Vai tulitko kaupasta pelkät pakkastuotteet kassissa, heitit kassin lattialle ja menit päiväunille?
Vierailija kirjoitti:
Mihin kassiin ne jäi? Tyhjensitkö siis muut ostokset pois ja jätit pakkastuotteet kassiin ja kassi kaappiin? Vai tulitko kaupasta pelkät pakkastuotteet kassissa, heitit kassin lattialle ja menit päiväunille?
Pakasteet oli omassa kassissa, joka unohtui eteiseen.
No nyt teet ne tänään