Lue keskustelun säännöt.
Paistatko kinkun tavallisessa lämmössä vai Kiertoilmassa?
Kommentit (7)
Tavallisessa tietysti. Kiertoilma kuivattaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mulla on kiertoilma mutta paistan kinkun aina ilman kiertoa, en tiedä onko sillä mitään merkitystä mutta ei ainakaan ehdi tulla liian kypsää huomaamatta:)
Korvennan kaikki ruokani helvetin tulessa
-Sigismund Belsebul
Leivinuunissa. 220 asteessa laitetaan, pois ottaissa on reilu sata. 8 tuntia pidetään 6 kiloista. Kunhan mittari menee reilusti ohi 85 asteen niin hyvää tulee. Ei jää vetiseksi ja sitkeäksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tavallisessa paistan, vaikka on kiertoilmakin. Kinkku paistetaan hitaasti, matalassa lämmössä. Käytän aina paistomittaria, että tiedän ottaa kinkun oikeaan aikaan pois uunista.
On ollut vaan vanhoja/halpisliesiä käytössä niin ei oo kiertoilmauunista kokemuksia. Ei ole huonoja tuloksia tullut tavallisessa uunissakaan. Käytän pienemmille kinkuille vuokaa missä on ritilä, isommat paistan uunin ritilän päällä ja alle laitan uunipannun missä on pohjalla vettä.