S-market ja Rainbow-kurkku. Mitä sontaa noi kaupat oikein ihmisille syöttää?
Piti heittää roskiin. Ei sitä voinut syödä. Maistui aivan p#skalle!
Kommentit (5)
Jos oli, kuten oletan, ulkomainen kurkku, niin ei ihme. Nehän maistuu hirveältä.
Maksan suomalaisen kurkun hinnan tai jätän kokonaan ostamatta, jos on liian kallista.
Hapankaali on hyvää ja terveellistä talvellakin, vaikka ei leivälle sovikaan. On kuitenkin raikasta.
Älkää ostako niitä espanjalaisia kasviksia! Laittomasti maassa olevat työntekijät asuvat siellä kasvihuonealueilla ilman mitään majoitusta tai hygieniatiloja, torjunta-aineita käytetään ihan tuhottomasti ja kaupan päälle ne kasvikset maistuvat huomattavasti pahemmalle kuin kotimaiset kasvihuonekurkut. Hiilidioksidijälkikään ei ole Suomessa sen suurempi, ei mitään syytä ostaa sitä espanjalaista sontaa enää.
kyllä purkkisäilyke kurkkujenkin pitää olla kotimaista, tarkoitan ihan koko prosessi alusta loppuun on asiakkaille parhautta myytäväksi. Onko sellaista tuotetta olemassa?🥒
Ihastuimme muutama vuosi sitten purkissa olevaan voileipäkurkkuun. Pitkät kurkkusiivut oli ihana laittaa leivälle, voi että olivat (aluksi) hyviä. Sitten ostimme jonkun epäonnen purkin ja kurkut/liemi maistui aivan järkyttävälle. Ei sitä voi edes sanoin kuvailla. Jotain oli tehtaalla sattunut, mutta sitä en koskaan saanut tietää. Lehdissä oli jotain, mutta ei kuitenkaan sitä tärkeintä kuluttajalle kuuluvaa tietoa. Luottamus meni tuotteeseen emmekä ole tapahtuneen jälkeen ostaneet ko. tuotetta. Valmistus oli ulkoistettu, muistaakseni Viroon.
Kaiken mitä Suomessa voidaan tuottaa ja kasvattaa ovat ostoslistallani ensisijaisena. Kaikkea ei kuitenkaan saa kotimaisena tuotteena, se nyt on sitten toinen juttu, toki niitäkin tulee hankittua.
Suomesta ei saa enää kunnon ruokaa talvisin.