Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kotikokkeja paikalla? Tarvitsen vinkkejä, naudan sydän..

Vierailija
29.11.2019 |

Mulle siis tuotiin sellainen enkä tiedä nyt miten sen valmistaisin. Yritin googlettaa, mutta aina annetaan vain keittämisohjeita...

Tai no, yksi uunissa paistetun ohje oli, mutta minulla ei ole paistopusseja... kaveri sanoi että hyvää tulee jos paistaa alumiinifoliossa mutta ei sitten vastannut kun kysyin varsinaista ohjetta. 🙄

...pitääkö vain suosiolla alkaa tylsästi keittämään? Vai tietäiskö joku tästä mystisestä alumiinifoliossa paistamisesta...

Kommentit (11)

Vierailija
2/11 |
29.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sydän sopii pataruokiin, höystöihin, muhennoksiin ja keittoihin. Sydän vaatii pitkän kypsymisajan. Vasikan tai porsaan sydämen keittoaika on noin kaksi tuntia, mutta naudan sydäntä tulee keittää 3–4 tuntia. Huuhdo sydän hyvin ennen keittämistä! Sydämessä olevat verijäänteet saa pois puristelemalla sydäntä huuhtelun aikana. Sydämestä kannattaa myös poistaa isot suonenkappaleet ja suurin osa rasvasta. Sydäntä ei tarvitse käyttää kokonaisena, vaan sen voi myös leikata ohuiksi siivuiksi tai kuutioiksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
29.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keittämällä saa sitkeää , mieluummin hauduttaa useampi tunti.

Vierailija
4/11 |
29.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

http://ullankokkauksia.blogspot.com/2017/01/taytetty-naudan-sydan.html?…

Katsoin joo tuotakin mutta... sitten pitäisi ostaa täytteet....

Vierailija
5/11 |
29.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sydän sopii pataruokiin, höystöihin, muhennoksiin ja keittoihin. Sydän vaatii pitkän kypsymisajan. Vasikan tai porsaan sydämen keittoaika on noin kaksi tuntia, mutta naudan sydäntä tulee keittää 3–4 tuntia. Huuhdo sydän hyvin ennen keittämistä! Sydämessä olevat verijäänteet saa pois puristelemalla sydäntä huuhtelun aikana. Sydämestä kannattaa myös poistaa isot suonenkappaleet ja suurin osa rasvasta. Sydäntä ei tarvitse käyttää kokonaisena, vaan sen voi myös leikata ohuiksi siivuiksi tai kuutioiksi

Oliko tämä resepti? -ohis

Vierailija
6/11 |
29.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No hyi, anna koiralle

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
29.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silppua taloussaksilla kuutioiksi raakana, sekoita yrjölänpuuroon ja anna koiralle.

Vierailija
8/11 |
29.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me paistettiin paloina voin kera pannulla. Hyvää tuli!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
29.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

raakana hyvää koiranruokaa

Vierailija
10/11 |
13.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä tulee vähän myöhään alkuperäiselle kysyjälle, mutta jos muitakin kiinnostaa niin sydäntä voi käyttää kuin mitä tahansa paistin palaa. Se on hyvää vähärasvaista lihasta, erityisen terveellistä. Pitkään hauduttamalla saa hyvät padat, sopat ja kastikkeet, mutta sydäntä voi mainiosti myös vaikkapa grillata tai jauhaa. Ennakkoluuloisia mäkisijöitä aina löytyy, mutta kun pidät suun kiinni ei kukaan erota sopasta onko siinä sydäntä vai paistia. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
14.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sydänkäristys mainittu? En selannut koko vanhaa ketjua, mutta se on yksi vaihtoehto, ja tulee hyvää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi kaksi